Ceas bărbătesc Citizen BM6930-57M

Ceas bărbătesc Citizen BM6930-57M

4.0 (0 Notă)

Ceasul Citizen are o carcasă circulară realizată din titan. Ceasul este alimentat de sistemul ECO-DRIVE (bateria este alimentată de lumina soarelui sau de lumina artificială) cu o rezervă de energie de 6 luni .. Mai mult

Disponibilitate: 7 Zile

1 437,50 lei

Ceas bărbătesc Citizen BM6930-57M

Ceasul Citizen are o carcasă circulară realizată din titan. Ceasul este alimentat de sistemul ECO-DRIVE (bateria este alimentată de lumina soarelui sau de lumina artificială) cu o rezervă de energie de 6 luni. Ora de pe cadranul întunecat este afișată analogic, cu ajutorul indicilor. Cureaua ceasului este, de asemenea, din titan. Ceasul selectat pentru bărbați Citizen cu rezistență la apă WR 100 M este rezistent la apă la scufundări fără dispozitiv de oxigen. Ceasurile Citizen oferite sunt unul dintre cele mai populare cadouri pentru bărbați și vi le vom livra în cutia de cadou originală cu logo-ul Citizen, carte de garanție și instrucțiuni de utilizare.

Ceas de mână pentru bărbați Citizen
- Afișaj analogic al timpului
- Eco-Drive (alimentat cu energie solară)
- Rezerva de funcționare 6 luni
- Caz în formă de cerc
- Rezistent la apă 100 m
- Carcasă din titan
- Curea de titan
- Culoare gri
- Cadran întunecat
- Cadran cu indici
- Sticlă de safir
- O simplă întâlnire

Parametri

Brand-uri: Citizen
Culoare cadran: Închis
Tip cadran: Analog, Cu simboluri
Mecanism de mișcare: Energie Solară
Material carcasă: Titan
Curea/Brățară: Titan
Sticla: Safir
Categorie: Pentru bărbați
Rezistență la apă: 100 M (10 BAR)
Data: DA
Recepție semnal radio: NU
Greutate 300.00 g
Disponibilitate: 7 Zile

Tehnologie

Rezistent la apă 100 M (10 BAR)

100 M / 10 BAR: Ceasurile cu această etichetă pot fi folosite fără teamă la piscină, dar și pentru scufundări fără un dispozitiv de snorkeling cu oxigen.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: solar

Energia solară : Acesta este un ceas clasic cu cuarț (baterie), dar cu  celulele fotovoltaice (solare) care pot fi introduse în acesta, în locul bateriilor convenționale. Bateriile fotovoltaice pot transforma lumina solară și artificială în energie electrică. Ceasurile se reîncărca în mod continuu, iar durata de viață a acestor celule solare este considerabil mai îndelungată decât cea a bateriilor convenționale, ceea ce contribuie și la protejarea mediului înconjurător.

Durata de viață a bateriei solare: Depinde de modul în care folosești ceasul. Bateria este la un nivel optim dacă este expusă în fiecare zi la lumina solară sau la lumina artificială, astfel încât să poată fi reîncărcată în mod regulat. Nu înseamnă totuși că, dacă ceasul nu are lumină, se oprește.

Rezerva de mișcare: fiecare ceas are o anumită rezervă de mișcare - de această dată ceasul arată timpul și este posibil să-și folosească funcțiile fără limitare. Unele modele de ceasuri cu descărcare treptată a bateriei pot opri funcțiile consumatoare de energie pentru a păstra cât mai mult timp funcțiile de bază ale ceasului și pentru a afișa timpul.

Ceas cu control radio

Ceasurile cu semnal radio au avantajul de a-ți arăta timpul exact până la o secundă fără a fi nevoie să le setezi cumva. În Cehia, ceasul primește semnalul DCF77 din Germania (de lângă Frankfurt). Ceasurile care au un receptor de semnal radio îți vor asigura, pe lângă timpul exact, și trecerea de la ora de vară la cea de iarnă și invers. În acest fel, utilizatorul nu mai trebuie să-și facă griji în legătură cu nimic.

Recepționarea semnalului în străinătate: Dacă călătorești în străinătate și ai un receptor radio cu mai multe frecvențe (majoritatea ceasurilor de acest fel sunt echipate cu un astfel de receptor), atunci nu trebuie să-ți mai faci griji cu privire la ora exactă. Ceasul decodifică în mod automat semnalul și stabilește ora locală exactă. În afară de radiodifuzorul german, alte centre de transmitere a semnalului se află în Marea Britanie, America și două în Japonia.

În afară razei de acoperire: Dacă nu ieși din raza de acoperire a ceasului nu trebuie să-ți faci griji cu privire la oprirea acestuia sau a indicării timpului. Ceasul începe să funcționeze ca orice alt ceas cu cuarț.

Tipul de geam: safir

Cea mai solidă versiune de sticlă folosită pentru ceasuri. Această este o versiune sintetică a corundului, care are o duritate de 9 pe scala lui Mohs,  mai dur fiind doar diamantul, cu 10. Sticla de safir este mai rezistentă la zgârieturi de aproximativ 5 ori mai mult decât sticla obișnuită și de 3 ori mai rezistentă decât sticla de tip mineral. Acest lucru nu înseamna că ceasul din sticlă de safir nu se poate zgâria sau că acele ceasuri cu cristalele de safir nu pot fi distruse. Datorită prețului sau, sticla de safir este folosită doar la modelele mai scumpe de ceasuri. Chiar și la ceasurile de safir, poți întâlni o variantă convexă, dar, datorită producției foarte ridicate de sticlă de safir, aceste diapozitive sunt foarte scumpe și rareori utilizate.

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.