Ceas de mână Casio edificiu EF 316D-1AVEF

Ceas de mână Casio edificiu EF 316D-1AVEF

4.0 (0 Notă)

Casio ceas Casio Casio cu afișaj de timp analogic. Ceasurile sunt alimentate de baterii. Acest tip de ceas este rezistent la apă când scufundați fără un dispozitiv de oxigen. Cazu .. Mai mult

Disponibilitate: 7 Zile

415,56 lei

Ceas de mână Casio edificiu EF 316D-1AVEF

Casio ceas Casio Casio cu afișaj de timp analogic. Ceasurile sunt alimentate de baterii. Acest tip de ceas este rezistent la apă când scufundați fără un dispozitiv de oxigen. Cazul de ceas este din oțel și are forma unui cerc. Ceasul are o curea din oțel de argint cu o cataramă simplă cu siguranță. Sticla din ceas este minerală. Ceasul ceasului este Black cu 12 indici. Funcțiile acestor ceasuri de ceas pentru bărbați includ o dublă dată. Durată de viață estimată a bateriei de aproximativ 2 ani cu funcționarea normală a ceasului. Greutatea ceasului producătorului este de 108 g.

Casio pentru bărbați pentru ceasuri de mână
- Afișarea timpului analogic
- Puterea bateriei
- Rezistent la apă în timpul înotului
- Carcasă în formă de cerc
- Carcasă din oțel
- Curea din oțel
- Cataramă simplă cu siguranțe
- Culoarea de argint
- Ecran Black
- Divider cu 12 indici
- Material din sticlă - sticlă minerală
- Data dublă
- Durata de viață a bateriei este de aproximativ 2 ani
- Greutatea indicată a ceasului este de 108 g

Încarcă fotografie

Arată lumii lookul tău rock de pe Silvertime.ro

Oricare persoană care încarcă o fotografie, primește un voucher de 10 lei pentru următoarea sa comandă.

Participă! Chiar nu ai nimic de pierdut

Nu pierdeți șansa de a câștiga o reducere 180 RON pentru următoarea dvs. achiziție. Ne dăm o dată în fiecare lună!

Încarcă fotografie

Parametri

Brand-uri: Casio
Culoare cadran: Închis
Tip cadran: Analog, Combinație de cifre şi simboluri
Funcții: Afișaj 24 de ore
Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
Material carcasă: Oțel
Curea/Brățară: Oțel
Sticla: Mineral
Categorie: Pentru bărbați
Rezistență la apă: 100 M (10 BAR)
Data: ano
Recepție semnal radio: ne
Disponibilitate: 7 Zile

Tehnologie

Rezistent la apă 100 M (10 BAR)

100 M / 10 BAR: Ceasurile cu această etichetă pot fi folosite fără teamă la piscină, dar și pentru scufundări fără un dispozitiv de snorkeling cu oxigen.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: mineral

Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL