fecioresc uita-te la JVD J7184.2

fecioresc uita-te la JVD J7184.2

4.0 (0 Notă)

Ceas modern pentru fete, cu un design inedit .. Mai mult

Disponibilitate: 7 Zile

164,58 lei

fecioresc uita-te la JVD J7184.2

Colecția originală de ceasuri pentru fete este destinată fetelor care nu le este frică să se diferențieze de ceilalți, să își urmărească obiectivele și să își construiască propria lume. Ceasurile de fete elegante pot fi folosite pentru școală și devin un accesoriu original într-un club popular.

Cadran alb și model floral - aceasta este combinația de care te vei îndrăgosti.

JVD ( Jasněná Vláhová Design) - este o combinație de design ceh, materiale de calitate și prelucrare precisă. Această afacere de familie vă oferă ceasuri la înKeyturi din 1993.

 • ceas de moda pentru fete
 • afișare analogică de timp
 • pe baterii
 • rezistență la apă 30 M (3 bar)
 • carcasă în formă de cerc
 • carcasa de otel
 • curea de poliuretan alb
 • cadran luminos cu un motiv floral
 • timpul este afișat prin indici auriti și cifre arabe
 • pahar mineral
 • mașina Cetățean - Myiota
 • dimensiunea carcasei 28 x 34 mm

Parametri

Brand-uri: JVD
Culoare cadran: Deschis
Tip cadran: Analog, Combinație de cifre şi simboluri
Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
Material carcasă: Oțel
Curea/Brățară: Poliuretan
Sticla: Mineral
Categorie: Pentru copii
Rezistență la apă: 30 M (3 BAR)
Data: NU
Recepție semnal radio: NU
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 7 Zile

Tehnologie

Impermeabil 30 M (3 BAR)

30 M / 3 BAR: Ceasurile cu această etichetă vor rezista la apă în timpul utilizării normale. De exemplu, aceasta înseamnă că poate fi stropit cu apă, atunci când te speli pe mâini, faci un duș sau te uzi, atunci când plouă afară.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: mineral

Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la JVD

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.