Ceas de mână pentru doamne JVD JG1007.3

Ceas de mână pentru doamne JVD JG1007.3

4.0 (0 Notă)

Ceas de damă din titan, ideal pentru purtarea zilnică. .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

539,58 lei

Ceas de mână pentru doamne JVD JG1007.3

Ceasurile de mână pentru femei JVD vă vor impresiona atât prin calitatea manoperei, cât și prin designul lor elegant.

Cadranul din metal strălucitor, carcasa din oțel IPGold aurit, indicii auriți și cu zirconiu cubic și cureaua milaneză subțire din oțel IPGold - aceasta este o combinație unică pe care o veți iubi la prima vedere

Există frumusețe în simplitate, iar acest ceas de mână este o mare dovadă în acest sens.

JVD (Jasněna Vláhová Design) este o combinație de design ceh, materiale de calitate și manoperă precisă. Această companie de familie vă decorează încheieturile cu ceasuri superbe, din 1993.

 • ceas pentru femei JVD
 • afișare analogică a timpului
 • alimentat cu baterii
 • rezistent la apă 50 M (5 bar)
 • carcasă în formă de cerc
 • carcasă din oțel placat cu aur prin tehnologia iPGold
 • curea din oțel placat cu aur prin tehnologia iPGold
 • cadran luminos
 • timpul afișat prin indici
 • sticlă de safir
 • funcționare de tip japoneză, Miyota
 • dimensiunile carcasei: 34 x 34 mm

Parametri

Brand-uri: JVD
Culoare cadran: Deschis
Tip cadran: Analog, Cu simboluri
Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
Material carcasă: Oțel, Placat cu Aur
Curea/Brățară: Oțel, Placată cu Aur
Sticla: Safir
Categorie: Pentru femei
Rezistență la apă: 50 M (5 BAR)
Data: NU
Recepție semnal radio: NU
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Tehnologie

Rezistent la apă 50 M (5 BAR)

50 M / 5 BAR: Poți folosi ceasul în duș,în baie sau atunci când înoți de suprafață. Ceasurile impermeabile 50M nu sunt potrivite pentru a sări în apă. În același timp, nu recomandăm aceste ceasuri pentru înotul zilnic.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: safir

Cea mai solidă versiune de sticlă folosită pentru ceasuri. Această este o versiune sintetică a corundului, care are o duritate de 9 pe scala lui Mohs,  mai dur fiind doar diamantul, cu 10. Sticla de safir este mai rezistentă la zgârieturi de aproximativ 5 ori mai mult decât sticla obișnuită și de 3 ori mai rezistentă decât sticla de tip mineral. Acest lucru nu înseamna că ceasul din sticlă de safir nu se poate zgâria sau că acele ceasuri cu cristalele de safir nu pot fi distruse. Datorită prețului sau, sticla de safir este folosită doar la modelele mai scumpe de ceasuri. Chiar și la ceasurile de safir, poți întâlni o variantă convexă, dar, datorită producției foarte ridicate de sticlă de safir, aceste diapozitive sunt foarte scumpe și rareori utilizate.

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la JVD

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.