(Stoc epuizat) Caseta de bijuterii Friedrich Lederwaren Cordoba 26392-4

(Stoc epuizat) Caseta de bijuterii Friedrich Lederwaren Cordoba 26392-4

4.0 (0 Notă)

Cutia de bijuterii Friedrich Lederwaren din colecția Cordoba este acoperită cu piele roșie, care este decorată cu cusături roșu închis. Cutia de bijuterii de la producătorul german Friedrich Lederwaren este foarte precis lucrată, iar interiorul său este parțial căptușit și acoperit cu o țesătură de catifea maro închis. În acest fel, bi .. Mai mult

Caseta de bijuterii Friedrich Lederwaren Cordoba 26392-4

Cutia de bijuterii Friedrich Lederwaren din colecția Cordoba este acoperită cu piele roșie, care este decorată cu cusături roșu închis. Cutia de bijuterii de la producătorul german Friedrich Lederwaren este foarte precis lucrată, iar interiorul său este parțial căptușit și acoperit cu o țesătură de catifea maro închis. În acest fel, bijuteriile dumneavoastră sunt protejate și depozitate în siguranță. Cutia de bijuterii prezentată cu trei niveluri, cu dimensiuni de 22 x 16 x 16 cm, oferă un spațiu de depozitare clar structurat, un design elegant și îngrijit. O oglindă practică este atașată pe interiorul capacului cutiei de bijuterii. Cutia de bijuterii este dotată cu o încuietoare funcțională cu cheie.

SUGESTIE: adăugați o bijuterie frumoasă cu cristale Preciosa la caseta de bijuterii Cordoba. Ascunde bijuteria în cutia de bijuterii și surprinde-ți iubita de două ori.

Cutie de bijuterii Friedrich Lederwaren
- suprafață: piele
- culoare: roșu
- formă: dreptunghiulară
- dimensiuni: 22 x 16 x 16 x 16 cm

Parametri

Brand-uri: Friedrich Lederwaren
Culoare: Roșu
Categorie: Pentru femei
Formă cutie: Dreptunghiulară
Greutate 2.00 g

Newsletter

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL