Silvertime Ceasuri de mână Ceasuri de Damă Femeii manșetă uita-te la Festina numai Pentru Femei 16537/1

Femeii manșetă uita-te la Festina numai Pentru Femei 16537/1


442,59 lei

Ceasul elegant pentru femei cu cadran argintiu și zirconii vă va reprezenta la fiecare pas. .. Mai mult

Disponibilitate În stoc

Adaugă la lista de dorințe (0)
Notă
4
0 Notă

Rezistent la apă 50 M (5 BAR)

50 M / 5 BAR: Poți folosi ceasul în duș,în baie sau atunci când înoți de suprafață. Ceasurile impermeabile 50M nu sunt potrivite pentru a sări în apă. În același timp, nu recomandăm aceste ceasuri pentru înotul zilnic.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: mineral

Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

Parametri

 • Culoare cadran: Deschis
 • Tip cadran: Analog, Combinație de cifre şi simboluri
 • Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
 • Material carcasă: Oțel
 • Curea/Brățară: Piele
 • Sticla: Mineral
 • Categorie: Pentru femei
 • Rezistență la apă: 50 M (5 BAR)
 • Data: ne
 • Recepție semnal radio: ne

Femeii manșetă uita-te la Festina numai Pentru Femei 16537/1

Ceasul pentru femei Festina cu un design atemporal este un plus ideal pentru o ținută socială și casual.

Ceasul social cu carcasă din oțel decorată este alimentat de o mișcare de cuarț (baterie). Ora de pe cadranul luminos este indicată de indici și cifre arabe. Cadranul este acoperit cu sticlă minerală plată , iar rezistența la apă de 50 M garantează rezistența ceasului la apă atunci când este stropit sau udat. O centură de piele albă de calitate este o chestiune firească.

Ceasurile FESTINA sunt o legendă pe piața ceasurilor. Designul inconfundabil al ceasului se reflectă în temperamentul designerilor spanioli, iar calitatea de primă clasă are rădăcini puternice în Elveția, unde este compus ceasul.

 • Ceas de dama Festina
 • afișare analogică a timpului
 • pe baterii
 • rezistenta la apa 50 M
 • carcasa de otel
 • curea de piele albă
 • cadran luminos
 • cadran cu indici și cifre arabe
 • sticlă minerală
 • dimensiunea carcasei 38 mm
Vom livra ceasul de design Festina într-o cutie de lux cu un card de garanție și instrucțiuni cehe de utilizare.

Femeii manșetă uita-te la Festina numai Pentru Femei 16537/1

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL