(Stoc epuizat) Sporturi masculine ceasuri Festina Bicicleta Chrono 20543/4

(Stoc epuizat) Sporturi masculine ceasuri Festina Bicicleta Chrono 20543/4

4.0 (0 Notă)

Ceas sportiv de lux nu numai pentru iubitorii de ciclism. .. Mai mult

Sporturi masculine ceasuri Festina Bicicleta Chrono 20543/4

Festina Chrono Bike este un ceas sport elegant de cea mai înaltă calitate. Ceasurile Chrono Bike sunt concepute nu numai pentru ciclism, ci le puteți folosi pentru orice activitate sportivă.

Acest ceas sportiv cu o carcasă rotundă din oțel este alimentat de o mișcare cu cuarț (baterie) cu cronograf, afișaj al datei și cadran cu 24 de ore. Ora pe cadranul albastru închis este indicată de indici și mâini luminescente. Cadranul este acoperit cu osticlă mineralădurabilă. Cu o rezistență la apă de până la 100 M, puteți înota fără griji. Bineînțeles, există o tragere durabilă din oțel inoxidabil.

Ceasurile FESTINA sunt o legendă pe piața de ceasuri. Designul inconfundabil al ceasului se reflectă în temperamentul designerilor spanioli, iar calitatea de primă clasă are rădăcini puternice în Elveția, unde este compus ceasul.

 • ceasuri sport Festina Chrono Bike
 • afișare analogică a timpului
 • alimentat cu baterii
 • cronograf
 • datele indicatorilor
 • Cadran cu 24 de ore
 • rezistență la apă 100 M
 • carcasă din oțel
 • curea din oțel
 • cadran cu indici
 • sticlă minerală
 • dimensiunea carcasei 47 mm
Ceasurile de lux Festina vă vor fi livrate într-o cutie specială Chrono Bike cu un card de garanție și instrucțiuni de utilizare cehe.

Parametri

Brand-uri: Festina
Culoare cadran: Închis
Tip cadran: Analog, Cu simboluri
Funcții: Afișaj 24 de ore, Cronometru
Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
Material carcasă: Oțel
Curea/Brățară: Oțel
Sticla: Mineral
Categorie: Pentru bărbați
Rezistență la apă: 100 M (10 BAR)
Data: DA
Recepție semnal radio: NU
Greutate 2.00 g

Tehnologie

Rezistent la apă 100 M (10 BAR)

100 M / 10 BAR: Ceasurile cu această etichetă pot fi folosite fără teamă la piscină, dar și pentru scufundări fără un dispozitiv de snorkeling cu oxigen.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: mineral

Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

De la acest brand

Mai multe de la Festina

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.