Baie ceas JVD SH33.3

Baie ceas JVD SH33.3

4.0 (0 Notă)

Ceasul de perete are o carcasă realizată din plastic din lemn natural, iar pe cadranul alb se afișează ora cu 12 cifre arabe. Ceasul rotund este alimentat de o mișcare cu cuarț (baterie), care este complet închisă într-o carcasă de plastic. Acest lu .. Mai mult

Disponibilitate: 14 Zile

85,20 lei

Baie ceas JVD SH33.3

Ceasul de perete are o carcasă realizată din plastic din lemn natural, iar pe cadranul alb se afișează ora cu 12 cifre arabe. Ceasul rotund este alimentat de o mișcare cu cuarț (baterie), care este complet închisă într-o carcasă de plastic. Acest lucru face ca acest ceas de baie să fie potrivit pentru mediile umede, cum ar fi piscina.

Vă rugăm să rețineți: ceasul nu este destinat pentru saună (sweat lodge)! Temperaturile ridicate pot deforma carcasa din plastic a ceasului.

( JVD Jasněna Vláhová Design) este o combinație de design ceh, materiale de calitate și manoperă precisă. Această companie de familie oferă ceasuri de perete și de birou cu design modern și clasic pentru casa sau biroul dumneavoastră, încă din 1994.

  • ceas de baie JVD
  • ora afișată în cifre arabe
  • mecanism cu cuarț
  • culoare maro
  • din plastic
  • diametru 135 mm

TIP: dacă nu sunteți sigur de ceasul potrivit, vă puteți inspira de pe blogul nostru, unde am pregătit un câteva sfaturi despre cum să alegeți un ceas . Fie că sunteți în căutarea unui ceas pentru interiorul dvs., fie că l-ați ales ca și cadou - vă puteți baza întotdeauna pe JVD ceasuri!

Parametri

Brand-uri: JVD
Culoare: Maro, Argintiu
Carcasă: Plastic
Recepție semnal radio: NU
Funcții speciale: Fără funcții speciale
Formă: Rotundă
Tip de ceas: Ceasuri de bucătărie
Model mecanism: Cuarț (baterie)
Afișaj timp: Analog
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 14 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL