Ceas de mână pentru femei Festina Mademoiselle 20626/1

Ceas de mână pentru femei Festina Mademoiselle 20626/1

4.0 (0 Notă)

Acest ceas de damă la modă, cu cadran alb și zirconiu cubic, vă va reprezenta la fiecare pas. .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

664,58 lei

Ceas de mână pentru femei Festina Mademoiselle 20626/1

Ceasurile Festina de damă cu un design la modă sunt completarea ideală atât pentru ținutele sociale, cât și pentru cele casual.

Ceas social cu carcasă din oțel, alimentat de o mișcare cu cuarț (baterie). Timpul de pe cadranul alb este completat de ace și lunete din aur roz. Cadranul este decorat cu patru zirconii cubice luminoase și acoperit cu un cristal mineral plat. Bineînțeles, acest ceas are o curea din oțel de calitate în bicolor, finisată cu o cataramă pliabilă.

Ceasurile FESTINA sunt o legendă pe piața de ceasuri. Designul inconfundabil al ceasului se reflectă în temperamentul designerilor spanioli, iar calitatea de primă clasă are rădăcini puternice în Elveția, unde este compus ceasul.

  • ceasuri de damă Festina
  • afișare analogică a timpului
  • alimentat cu baterii
  • carcasă din oțel
  • curea din oțel
  • cadran alb
  • patru zirconi
  • cadran cu indici
  • sticlă minerală
  • dimensiunea carcasei 30,5 mm
Ceasurile de design Festina vă vor fi livrate într-o cutie de lux, cu un card de garanție și instrucțiuni de utilizare în limba cehă.

Parametri

Brand-uri: Festina
Culoare cadran: Deschis
Tip cadran: Analog, Cu simboluri
Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
Material carcasă: Oțel
Curea/Brățară: Oțel
Sticla: Mineral
Categorie: Pentru femei
Data: NU
Recepție semnal radio: NU
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Tehnologie

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: mineral

Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la Festina

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.