(Stoc epuizat) Ceas bărbătesc Festina Ceramic 20576/1

(Stoc epuizat) Ceas bărbătesc Festina Ceramic 20576/1

4.0 (0 Notă)

Ceas sport pentru bărbați Festina Ceramic cu funcție anti-zgârieturi. .. Mai mult

Ceas bărbătesc Festina Ceramic 20576/1

Ceasul Festina pentru bărbați cu un design la modă este completarea ideală atât pentru ținutele sociale, cât și pentru cele casual.

Ceas modern cu carcasă rotundă, cu mecanism cu cuarț (baterie), cu cronograf, afișaj al datei și cadran cu 24 de ore. Ora pe cadranul albastru închis este indicată de indici distinctivi de culoare aurie roz. Cadranul este acoperit cu un cristal plat de safir . Datorită rezistenței la apă de 100M, nu trebuie să scoateți ceasul de la încheietura mâinii nici măcar atunci când înotați. Ceasul este completat de o mișcare durabilă din oțel.

Ceasurile FESTINA sunt o legendă pe piața de ceasuri. Designul inconfundabil al ceasului se reflectă în temperamentul designerilor spanioli, iar calitatea de primă clasă are rădăcini puternice în Elveția, unde este compus ceasul.

 • ceas pentru bărbați Festina
 • afișare analogică a timpului
 • alimentat cu baterii
 • rezistență la apă 100 M
 • cronograf
 • informații indicatoare
 • Cadran cu 24 de ore
 • combinație de ceramică și oțel
 • oțel trage
 • carcasă din oțel
 • cadran albastru închis cu indici
 • sticlă de safir
 • dimensiunea carcasei 44 mm
Ceasurile de design Festina vă vor fi livrate într-o cutie de lux, cu un card de garanție și instrucțiuni de utilizare în limba cehă.

Parametri

Brand-uri: Festina
Culoare cadran: Închis
Tip cadran: Analog, Cu simboluri
Funcții: Afișaj 24 de ore, Cronometru
Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
Material carcasă: Oțel, Material Ceramic
Curea/Brățară: Oțel
Sticla: Safir
Categorie: Pentru bărbați
Rezistență la apă: 100 M (10 BAR)
Data: DA
Recepție semnal radio: NU
Greutate 2.00 g

Tehnologie

Rezistent la apă 100 M (10 BAR)

100 M / 10 BAR: Ceasurile cu această etichetă pot fi folosite fără teamă la piscină, dar și pentru scufundări fără un dispozitiv de snorkeling cu oxigen.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: safir

Cea mai solidă versiune de sticlă folosită pentru ceasuri. Această este o versiune sintetică a corundului, care are o duritate de 9 pe scala lui Mohs,  mai dur fiind doar diamantul, cu 10. Sticla de safir este mai rezistentă la zgârieturi de aproximativ 5 ori mai mult decât sticla obișnuită și de 3 ori mai rezistentă decât sticla de tip mineral. Acest lucru nu înseamna că ceasul din sticlă de safir nu se poate zgâria sau că acele ceasuri cu cristalele de safir nu pot fi distruse. Datorită prețului sau, sticla de safir este folosită doar la modelele mai scumpe de ceasuri. Chiar și la ceasurile de safir, poți întâlni o variantă convexă, dar, datorită producției foarte ridicate de sticlă de safir, aceste diapozitive sunt foarte scumpe și rareori utilizate.

De la acest brand

Mai multe de la Festina

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.