Ceas bărbătesc Festina Swiss Made 20022/1

Ceas bărbătesc Festina Swiss Made 20022/1

4.0 (0 Notă)

Ceasul atemporal cu cadran alb vă va reprezenta la fiecare pas .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

831,25 lei

Ceas bărbătesc Festina Swiss Made 20022/1

Ceasul Festina atemporal , cu cadranul său transparent, este complementul ideal atât pentru ținutele formale, cât și pentru cele casual.

Acest ceas social cu o carcasă rotundă din oțel este alimentat de o mișcare cu cuarț (baterie). Ora de pe cadranul alb este indicată de indici aurii. Cadranul este acoperit cu un cristal plat de safir. Desigur, acest ceas are o curea cu sistem de închidere milanez de calitate, în culoarea aurie

Ceasurile FESTINA sunt o legendă pe piața de ceasuri. Designul inconfundabil al ceasului se reflectă în temperamentul designerilor spanioli, iar calitatea de primă clasă are rădăcini puternice în Elveția, unde este compus ceasul.

  • ceas pentru bărbați Festina
  • afișare analogică a timpului
  • alimentat cu baterii
  • carcasă din oțel
  • oțel trage
  • cadran alb
  • cadran cu indici
  • sticlă de safir
  • dimensiunea carcasei 39,3 mm
Ceasurile clasice Festina vă vor fi livrate într-o cutie de lux, cu un card de garanție și instrucțiuni de utilizare în limba cehă.

Parametri

Brand-uri: Festina
Culoare cadran: Deschis
Tip cadran: Analog, Cu simboluri
Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
Material carcasă: Oțel, Placat cu Aur
Curea/Brățară: Oțel, Placată cu Aur
Sticla: Safir
Categorie: Pentru bărbați
Data: NU
Recepție semnal radio: NU
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Tehnologie

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: safir

Cea mai solidă versiune de sticlă folosită pentru ceasuri. Această este o versiune sintetică a corundului, care are o duritate de 9 pe scala lui Mohs,  mai dur fiind doar diamantul, cu 10. Sticla de safir este mai rezistentă la zgârieturi de aproximativ 5 ori mai mult decât sticla obișnuită și de 3 ori mai rezistentă decât sticla de tip mineral. Acest lucru nu înseamna că ceasul din sticlă de safir nu se poate zgâria sau că acele ceasuri cu cristalele de safir nu pot fi distruse. Datorită prețului sau, sticla de safir este folosită doar la modelele mai scumpe de ceasuri. Chiar și la ceasurile de safir, poți întâlni o variantă convexă, dar, datorită producției foarte ridicate de sticlă de safir, aceste diapozitive sunt foarte scumpe și rareori utilizate.

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la Festina

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.