(Stoc epuizat) Ceas bărbătesc Orient FEU00002P

(Stoc epuizat) Ceas bărbătesc Orient FEU00002P

4.0 (0 Notă)

Ceasul Orient Automatic este un ceas de elegant care nu vă va dezamăgi nici măcar în timpul activităților sportive ușoare. Carcasa ceasului este rotundă, cu dimensiuni de 42 x 12 mm, din oțel inoxidabil .. Mai mult

Ceas bărbătesc Orient FEU00002P

Ceasul Orient Automatic este un ceas de elegant care nu vă va dezamăgi nici măcar în timpul activităților sportive ușoare. Carcasa ceasului este rotundă, cu dimensiuni de 42 x 12 mm, din oțel inoxidabil. Carcasa din oțel ascunde un mecanism mecanic de ceas cu înfășurare automată și o rezervă de putere de 40 de ore.

Ora de pe cadranul maro este afișată prin doisprezece indici aurii. Afișajul datei este situat în poziția de la ora trei, iar acele orelor sunt parțial acoperite cu un strat luminescent care, atunci când este iluminat, facilitează citirea orei în întuneric. În partea de sus a cadranului se află indicatorul lunii, iar în partea de jos a cadranului veți găsi indicatorul zilei săptămânii. Cadranul este acoperit cu sticlă minerală.

Cureaua ceasului este realizată din oțel inoxidabil, poate fi scurtată și se închide cu o cataramă simplă. Ceasul rotund are un grad de rezistență la apă de 50 m, deci este rezistent la apă în timpul purtării normale (duș, baie).

Ceas formal pentru bărbați Orient
- afișaj analogic al orei
- acționare mecanică cu înfășurare automată
- rezervă de funcționare 40 de ore
- rezistent la apă până la 50 m
- carcasă în formă de cerc
- carcasă din oțel
- curea din oțel
- cadran închis la culoare
- cadran cu indici
- sticlă minerală
- data cu afișarea lunii și a zilei săptămânii
- dimensiunea carcasei 42 x 12 mm

Parametri

Brand-uri: Orient
Categorie: Pentru bărbați
Greutate 2.00 g

Newsletter

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL