Ceas pentru bărbați Festina Solar Energy 20660/1

Ceas pentru bărbați Festina Solar Energy 20660/1

4.0 (0 Notă)

Ceasurile din colecția de ceasuri Solar Energy vă vor reprezenta la fiecare pas. .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

727,08 lei

Ceas pentru bărbați Festina Solar Energy 20660/1

Ceasul Festina are o carcasă circulară realizată din oțel chirurgical, iar o mișcare de ceas Miyota fiabilă asigură o funcționare precisă.

Ceasul este alimentat de sistemul de energie solară (utilizează lumina soarelui sau lumina artificială pentru a funcționa). Excesul de energie solară este stocat într-o baterie, care creează un rezervor de până la 6 luni de funcționare.

Pe cadranul argintiu sunt afișate 12 cifre albastre contrastante. Curea de ceas din piele, finisată cu un spin standard.

Ceasurile pentru bărbați selectate Festina cu rezistență la apă 50 M sunt rezistente la apă la scăldat sau la duș și vă vor fi livrate în cutia de cadou originală cu logo-ul Festina, cu card de garanție și instrucțiuni de utilizare.

Ceas solar pentru bărbați Festina

 • alog afișare a timpului
 • solar Energy Drive (alimentat cu lumină solară sau artificială)
 • rezervă de funcționare 6 luni
 • carcasă în formă de cerc
 • impermeabil 50 M
 • carcasă din oțel
 • curea din piele albastră
 • cadran argintiu
 • cadran cu numere arabe
 • sticlă minerală
 • diametrul carcasei 41 mm

Parametri

Brand-uri: Festina
Categorie: Pentru bărbați
Sticla: Mineral
Culoare cadran: Deschis
Tip cadran: Analog, Cu cifre arabe
Mecanism de mișcare: Energie Solară
Material carcasă: Oțel
Curea/Brățară: Piele
Rezistență la apă: 50 M (5 BAR)
Data: NU
Recepție semnal radio: NU
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Tehnologie

Rezistent la apă 50 M (5 BAR)

50 M / 5 BAR: Poți folosi ceasul în duș,în baie sau atunci când înoți de suprafață. Ceasurile impermeabile 50M nu sunt potrivite pentru a sări în apă. În același timp, nu recomandăm aceste ceasuri pentru înotul zilnic.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: solar

Energia solară : Acesta este un ceas clasic cu cuarț (baterie), dar cu  celulele fotovoltaice (solare) care pot fi introduse în acesta, în locul bateriilor convenționale. Bateriile fotovoltaice pot transforma lumina solară și artificială în energie electrică. Ceasurile se reîncărca în mod continuu, iar durata de viață a acestor celule solare este considerabil mai îndelungată decât cea a bateriilor convenționale, ceea ce contribuie și la protejarea mediului înconjurător.

Durata de viață a bateriei solare: Depinde de modul în care folosești ceasul. Bateria este la un nivel optim dacă este expusă în fiecare zi la lumina solară sau la lumina artificială, astfel încât să poată fi reîncărcată în mod regulat. Nu înseamnă totuși că, dacă ceasul nu are lumină, se oprește.

Rezerva de mișcare: fiecare ceas are o anumită rezervă de mișcare - de această dată ceasul arată timpul și este posibil să-și folosească funcțiile fără limitare. Unele modele de ceasuri cu descărcare treptată a bateriei pot opri funcțiile consumatoare de energie pentru a păstra cât mai mult timp funcțiile de bază ale ceasului și pentru a afișa timpul.

Tipul de geam: mineral

Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la Festina

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.