Ceas de baie JVD SH494.3

Ceas de baie JVD SH494.3

4.0 (0 Notă)

Ceasul de perete are o carcasă realizată din plastic alb-gri, cu un design care imită lemnul. Ora de pe cadranul alb afișează 12 cifre arabe distinctive. Ceasul rotund este acționat de o mișcare cu cuarț (alimentată cu baterii) care funcționează fără probleme și este complet închisă într-o carcasă de plastic .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

185,42 lei

Ceas de baie JVD SH494.3

Ceasul de perete are o carcasă realizată din plastic alb-gri, cu un design care imită lemnul. Ora de pe cadranul alb afișează 12 cifre arabe distinctive. Ceasul rotund este acționat de o mișcare cu cuarț (alimentată cu baterii) care funcționează fără probleme și este complet închisă într-o carcasă de plastic. Acest lucru face ca acest ceas de "saună" să fie potrivit pentru mediile umede, cum ar fi piscina.

Vă rugăm să rețineți: ceasul nu este destinat pentru saună (sweat lodge)! Temperaturile ridicate pot deforma carcasa din plastic a ceasului.

( JVD Jasněna Vláhová Design) este o combinație de design ceh, materiale de calitate și manoperă precisă. Această companie de familie oferă ceasuri de perete și de birou cu design modern și clasic pentru casa sau biroul dumneavoastră, încă din 1994.

  • ceas de saună JVD
  • ora afișată în cifre arabe
  • mecanism cu cuarț
  • funcționare lină (silențioasă)
  • culoare alb-gri
  • imitație de lemn
  • material: plastic
  • diametru 300 mm

TIP: dacă nu sunteți sigur de ceasul potrivit, vă puteți inspira de pe blogul nostru, unde am pregătit un câteva sfaturi despre cum să alegeți un ceas . Fie că sunteți în căutarea unui ceas pentru interiorul dvs., fie că l-ați ales ca și cadou - vă puteți baza întotdeauna pe JVD ceasuri!

Parametri

Brand-uri: JVD
Culoare: Gri
Carcasă: Plastic
Recepție semnal radio: NU
Funcții speciale: Mișcare Fluidă
Formă: Rotundă
Tip de ceas: Ceasuri de bucătărie
Model mecanism: Cuarț (baterie)
Afișaj timp: Analog
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la JVD

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.