Colier de argint Pearl Heart cu perla de râu 5356 01 Preciosa

Colier de argint Pearl Heart cu perla de râu 5356 01 Preciosa

4.0 (0 Notă)

Cadoul perfect pentru fiecare femeie. .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

478,13 lei

Colier de argint Pearl Heart cu perla de râu 5356 01 Preciosa

Colier fermecător din colecția Projection, seria Pearl Heart este realizat din argint placat cu rodiu de înaltă calitate 925/1000. Colierul unic se remarcă prin ochiurile de lanț, dar mai ales prin perla de râu autentică neregulată. Această perlă autentică este o dovadă a cât de unice și frumoase sunt operele naturii.

Linia Pearl Heart a fost inspirată de perlele pe care au fost considerate de secole ca fiind un semn de eleganță, puritate și un simbol al grației. O legendă spune chiar că perlele s-au format din picături de rouă și din lumina lunii. Strălucirea mătăsoasă a perlelor pune în valoare frumusețea feminină. Perlele sunt puternic asociate cu dragostea, întăresc și consolidează relațiile și oferă protecție purtătorilor lor. Se spune că fiecare femeie ar trebui să aibă cel puțin o perlă, așa că acest colier este perfect pentru un cadou pentru femei și fete de orice vârstă.

Colecția Proiecție reflectă idei noi și o imaginație infinită în materie de bijuterii. Poartă aceste bijuterii exact așa cum vrei să te simți în ele, poți face orice. Fiți în centrul atenției sau fiți transformă-te pe tine însuți într-o creatură blândă și romantică.

Inspirația din natură și magia ei se regăsesc în bijuteriile Preciosa în mod evident. Picături de rouă strălucitoare, flori înghețate, ghețari și valuri de mare, toate culorile curcubeului - toate acestea ne încântă de peste 70 de ani pe piesele de cristal ale acestei companii pur cehe din Jablonec nad Nisou.

  • lungime: 40 + 7 cm extensie
  • dimensiuni: 10 x 26 mm
  • dimensiunea perlei de râu: aprox. 10 x 13 mm (dimensiunile pot varia din cauza neregularității perlei, care este întotdeauna unică)
  • fixare cu carabină
  • culoare: tansparent, alb
  • argint placat cu rodiu 925/1000
  • o adevărată perlă de râu
  • certificat de autenticitate și cutie originală incluse Preciosa

Parametri

Brand-uri: Preciosa
Culoare: cristal, Alb
Model pandantiv: cu perlă naturală
Material bijuterii: Argint
Categorie: Pentru femei
Lungime lanț: Reglabilă (cu extensie)
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.