(Stoc epuizat) argint inel cu cristale Swarovski elements 35038.1 cristal

(Stoc epuizat) argint inel cu cristale Swarovski elements 35038.1 cristal

4.0 (0 Notă)

Inel cu Swarovski elements, Angajament, Cristal: Fabricat din argint placat cu rodiu 925/1000, in care se introduce un element distinct de cristal Swarovski de culoare clara. În plus, acest cristal este aliniat cu o serie de mici Swarovski elements care subliniază luciul și eleganța acestui inel disponibil în dimensiunile 52, 54, 56 și 58 .. Mai mult

argint inel cu cristale Swarovski elements 35038.1 cristal

Inel cu Swarovski elements, Angajament, Cristal: Fabricat din argint placat cu rodiu 925/1000, in care se introduce un element distinct de cristal Swarovski de culoare clara. În plus, acest cristal este aliniat cu o serie de mici Swarovski elements care subliniază luciul și eleganța acestui inel disponibil în dimensiunile 52, 54, 56 și 58. Puteți alege acest inel fără ezitare ca un inel de logodnă. Inelul vă va fi trimis într-o cutie cadou transparentă, inclusiv un certificat care să dovedească autenticitatea elementelor Swarovski folosite.

Parametri

Brand-uri: Swarovski elements
Culoare: Transparent
Material bijuterii: Argint
Categorie: Pentru femei
Dimensiune inel: 52, 54, 56, 58
Greutate 2.00 g

Tehnologie

Semnele distinctive

Semnele distinctive utilizate în prezent pentru mărfurile din aur, argint și platină în Republica Cehă

Bineînțeles, magazinul nostru are semnat un acord cu Oficiul de Testare pentru a permite cumpărături online, pe care îl poți verifica pe următorul link .

De la acest brand

Mai multe de la Swarovski elements

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.