Silvertime Bijuterii Cu Cristale Swarovski Elements Pandantive Swarovski element pandantiv cu Swarovski Elements 34102.1 cristal B

pandantiv cu Swarovski Elements 34102.1 cristal B


121,85 lei

Disponibilitate În stoc

Adaugă la lista de dorințe (0)
Notă
4
0 Notă

Semnele distinctive

Semnele distinctive utilizate în prezent pentru mărfurile din aur, argint și platină în Republica Cehă

Bineînțeles, magazinul nostru are semnat un acord cu Oficiul de Testare pentru a permite cumpărături online, pe care îl poți verifica pe următorul link .

Parametri

  • Culoarea: Transparent (clar)
  • Tipul Pandantivului: cu piatră
  • Material bijuterii: Argint
  • Categorie de Utilizare: Pentru Femei

pandantiv cu Swarovski Elements 34102.1 cristal B

Pandantiv cu Swarovski elements 34102.1 Cristal B: Fabricat din argint placat cu rodiu 925/1000. Cristalele Swarovski, care sunt decorate cu un pandantiv, sunt în cristal (alb). Pandantivul are o lungime de 26 mm și îl vom trimite în cutia originală de cadouri Swarovski Elemensts și bineînțeles veți primi un certificat care să aTeste autenticitatea cristalelor Swarovski folosite. Bijuterii Swarovski este unul dintre cele mai vândute cadouri pentru feMillet și unele dintre bijuteriile Swarovski pot fi, de asemenea, alese ca și cadouri originale pentru bărbați.TIP: Te întrebi dacă acest pandantiv Swarovski este cel potrivit pentru partenerul tău? Am pregătit câteva sfaturi simple pentru a alege bijuteria potrivită pe care o puteți inspira în următorul link și sperăm că sfatul nostru vă va ajuta să alegeți bijuteriile potrivite și veți alege un cadou potrivit pentru o feMillete, o prietena sau un prieten.

pandantiv cu Swarovski Elements 34102.1 cristal B

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL