argint pandantiv dragă cu Swarovski Elements 34093.1 cristal

argint pandantiv dragă cu Swarovski Elements 34093.1 cristal

4.0 (0 Notă)

Pandantiv cu Swarovski elements 34093.1 Cristal: Un pandantiv în formă de inimă de 18 x 20 mm este reprezentat cu Swarovski elements în cristal (alb). Glisorul lanțului este fabricat din argint placat cu rodiu 925/1000 .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

182,92 lei

argint pandantiv dragă cu Swarovski Elements 34093.1 cristal

Pandantiv cu Swarovski elements 34093.1 Cristal: Un pandantiv în formă de inimă de 18 x 20 mm este reprezentat cu Swarovski elements în cristal (alb). Glisorul lanțului este fabricat din argint placat cu rodiu 925/1000. Vom livra pandantivul cumpărat într-o cutie cadou originală care conține elemenții Swarovski și bineînțeles că veți primi un certificat de autenticitate al cristalelor Swarovski folosite. Elementele Swarovski se numără printre cele mai vândute cadouri pentru feMillet și unele dintre bijuteriile Swarovski pot fi, de asemenea, alese ca și cadouri originale pentru bărbați. Recomandare: Dacă pandantivul tău ales cu Elemente Swarovski 34093.1 Crystal te face distractiv pentru o lungă perioadă de timp și vrei să-l păstrezi la fel de frumos ca atunci când ai ieșit din cutie, ține minte că toate bijuteriile trebuie amânate înainte de culcare și nu ar trebui să meargă la contactați cu: - apă, apă minerală sau apă sărată - parfum sau spray de păr - produse chimice sau agenți de curățare TIP: vă întrebați dacă aceste cristale 34093.1 cu Swarovski elements sunt cele potrivite pentru partenerul dvs.? Am pregătit câteva sfaturi simple pentru a alege bijuteria potrivită pe care o puteți inspira în următorul link și sperăm că sfatul nostru vă va ajuta să alegeți bijuteriile potrivite și veți alege un cadou potrivit pentru o feMillete, o prietena sau un prieten.

Parametri

Brand-uri: Swarovski elements
Culoare: Transparent
Model pandantiv: cu piatră
Material bijuterii: Argint
Categorie: Pentru femei
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Tehnologie

Semnele distinctive

Semnele distinctive utilizate în prezent pentru mărfurile din aur, argint și platină în Republica Cehă

Bineînțeles, magazinul nostru are semnat un acord cu Oficiul de Testare pentru a permite cumpărături online, pe care îl poți verifica pe următorul link .

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la Swarovski elements

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.