Silvertime Bijuterii Cu Cristale Swarovski Elements Pandantive Swarovski element pandantiv cu Swarovski Elements 34083.1 cristal

pandantiv cu Swarovski Elements 34083.1 cristal


132,96 lei

Disponibilitate 7 Zile

Adaugă la lista de dorințe (0)
Notă
4
0 Notă

Semnele distinctive

Semnele distinctive utilizate în prezent pentru mărfurile din aur, argint și platină în Republica Cehă

Bineînțeles, magazinul nostru are semnat un acord cu Oficiul de Testare pentru a permite cumpărături online, pe care îl poți verifica pe următorul link .

Parametri

  • Culoarea: Transparent (clar)
  • Tipul Pandantivului: cu piatră
  • Material bijuterii: Argint
  • Categorie de Utilizare: Pentru Femei

pandantiv cu Swarovski Elements 34083.1 cristal

Pandantiv cu Swarovski elements 34083.1 Cristal: un pandantiv în formă de oval cu diametru de 12 mm, lățime 7 mm și greutate de 1 g, cu un buzunar de lanț în centrul pandantivului. Este realizat din argint placat cu rodiu 925/1000 și este plantat cu cristale Swarovski cristal (alb). Vom expedia pandantivul cumpărat în cutia cadou originală Swarovski Elemensts și, desigur, veți primi un certificat de autenticitate al cristalelor Swarovski folosite. Bijuterii Swarovski este unul dintre cele mai vândute cadouri pentru feMillet și unele dintre bijuteriile Swarovski pot fi, de asemenea, alese ca și cadouri originale pentru bărbați.TIP: Te întrebi dacă acest pandantiv Swarovski este cel potrivit pentru partenerul tău? Am pregătit câteva sfaturi simple pentru a alege bijuteria potrivită pe care o puteți inspira în următorul link și sperăm că sfatul nostru vă va ajuta să alegeți bijuteriile potrivite și veți alege un cadou potrivit pentru o feMillete, o prietena sau un prieten. Pandantiv cu cristale Swarovski în formă de ovale. Zircon albastru colorat. Lățime 7 mm. Greutate 1 g. Materialul este argint placat cu rodiu. Veți primi acest pandantiv în cutia originală de cadouri Swarovski și este un cadou bun pentru fiecare feMillete sau fată.

pandantiv cu Swarovski Elements 34083.1 cristal

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL