Casetă de bijuterii de culoare crem JK Box SP-250/A20N

Casetă de bijuterii de culoare crem JK Box SP-250/A20N

4.0 (0 Notă)

Caseta de bijuterii are o suprafață acoperită cu piele sintetică de culoare crem, care este frumos lucrată, iar interiorul este parțial căptușit și acoperit cu o țesătură de catifea de culoare deschisă, care vă protejează bijuteriile de deteriorare .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

268,75 lei

Casetă de bijuterii de culoare crem JK Box SP-250/A20N

Caseta de bijuterii are o suprafață acoperită cu piele sintetică de culoare crem, care este frumos lucrată, iar interiorul este parțial căptușit și acoperit cu o țesătură de catifea de culoare deschisă, care vă protejează bijuteriile de deteriorare. Caseta de bijuterii selectată, cu dimensiunile de 18,8 x 15 x 13 cm, oferă un spațiu de depozitare foarte clar structurat și un sertar inferior care se extrage automat. În plus, o oglindă foarte practică este atașată la capacul casetei de bijuterii. Această casetă de bijuterii include o casetă de bijuterii de călătorie mult mai mică, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la locul în care să vă depozitați bijuteriile atunci când plecați în vacanță sau într-o călătorie de afaceri.

SUGESTIE: datorită sertarului de jos automat care se deschide în același timp cu capacul cutiei de bijuterii, puteți vedea toate bijuteriile și obiectele de valoare dintr-o privire, astfel încât să puteți decide instantaneu cu care dintre bijuteriile dvs. preferate să vă împodobiți astăzi. Caseta de bijuterii achiziționată oferă suficient spațiu pentru depozitarea tuturor tipurilor de bijuterii, cum ar fi inele, cercei, lănțișoare, pandantive și este, de asemenea, foarte simplu de folosit.

Recomandare: adăugați o bijuterie plină de farmec cu cristale Swarovski la caseta de bijuterii pe care ați ales-o. Dacă o aranjați frumos în cutia de bijuterii achiziționată, puteți fi siguri că fiecare femeie sau fată va fi fericită cu acest cadou.

Prezentare rapidă:
- Casetă de bijuterii JKBox
- formă: dreptunghiulară
- suprafață: imitație de piele
- culoare: crem
- dimensiuni: 18,8 x 15 x 13 cm
- caseta de bijuterii de călătorie inclusă

Parametri

Brand-uri: JK Box
Culoare: Crem
Categorie: Pentru femei
Formă cutie: Dreptunghiulară
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la JK Box

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.