Silvertime Cutii de Bijuterii Piele Sintetică cutii de bijuterii JK Box SP-252/A7N red

cutii de bijuterii JK Box SP-252/A7N red


201,85 lei

Disponibilitate 7 Zile

Adaugă la lista de dorințe (0)

Va ajunge comanda până la Crăciun?

Notă
4
0 Notă

Parametri

  • Culoarea: Roșu
  • Categorie de Utilizare: De Damă
  • Forma Cutiei: Pătrată

cutii de bijuterii JK Box SP-252/A7N red

Cutia de bijuterii are o suprafață din piele roșie sintetică, artizanală frumos, interiorul cutiei de bijuterii este parțial amortizată și acoperită cu o cârpă catifelată de culoare deschisă, care vă protejează bijuteriile împotriva deteriorării. Caseta de bijuterie selectată de 15,4 x 15,4 x 12,7 cm oferă un spațiu de depozitare foarte clar și un sertar de fund culisant Selfmat. În plus, o oglindă foarte practică este atașată la Headacul cutiei de bijuterii. Această bijuterie este o cutie de bijuterii de călătorie mult mai mică , astfel încât să nu mai trebuiți să vă ocupați de unde să depozitați bijuteriile în timp ce călătoriți într-o călătorie de afaceri.

SFAT: Prin scoaterea Selfmata a sertarului de jos care se deschide in acelasi timp cu Headacul cutiei de bijuterii este deschis, veti vedea toate bijuteriile si obiectele de valoare dintr-o privire, si puteti decide instantaneu care dintre bijuteriile dvs. preferate pentru a decora azi. Cutia de bijuterii achiziționată oferă suficient spațiu pentru a stoca toate bijuteriile, cum ar fi inele, cercei , lanțuri sau pandantive, și este foarte bine aranjat.

Recomandare: Achiziționați o bijuterie fermecătoare cu Swarovski elements în cutia de bijuterii selectată. Dacă îl aranjezi corespunzător în cutia de bijuterii achiziționată, poți fi sigur că fiecare feMillete sau fată se va bucura de acest cadou.

Cutie de bijuterii JK Box
- forma: pătrat
- Suprafața: imitația pielii
- culoare: roșu
- Dimensiune: 15,4 x 15,4 x 12,7 cm
Piese de bijuterii de călătorie

cutii de bijuterii JK Box SP-252/A7N red

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL