cutii de bijuterii JK Box SP-300/A22N brown

cutii de bijuterii JK Box SP-300/A22N brown

4.0 (0 Notă)

Cutia de bijuterii are un finisaj din piele sintetica in culoare maro, frumos artizanat, interiorul este parțial căptușit și acoperit cu cârpă catifelată de culoare deschisă, care vă protejează bijuteriile împotriva deteriorării .. Mai mult

Disponibilitate: 7 Zile

206,25 lei

cutii de bijuterii JK Box SP-300/A22N brown

Cutia de bijuterii are un finisaj din piele sintetica in culoare maro, frumos artizanat, interiorul este parțial căptușit și acoperit cu cârpă catifelată de culoare deschisă, care vă protejează bijuteriile împotriva deteriorării. Caseta de bijuterii selectată de 16,5 x 12,7 x 11,5 cm oferă un spațiu de depozitare foarte clar și un sertar de fund culisant Selfmat. În plus, o oglindă practică este atașată la Headacul cutiei de bijuterii.

SFAT: Prin scoaterea Selfmata a sertarului de jos care se deschide in acelasi timp cu Headacul cutiei de bijuterii este deschis, veti vedea toate bijuteriile si obiectele de valoare dintr-o privire, si puteti decide instantaneu care dintre bijuteriile dvs. preferate pentru a decora azi. Cutia de bijuterii achiziționată oferă un spațiu extraordinar pentru stocarea tuturor obiectelor de valoare cum ar fi inele, cercei , lanțuri, pandantive și este foarte ușor de văzut datorită celor trei etaje.

Recomandare: aranjați bijuterii strălucitoare cu Swarovski elements . Pregătiți două surprize care vor fi apreciate de fiecare feMillete sau de o fată.

Cutie de bijuterii JK Box
formă: dreptunghi
- Suprafața: imitația pielii
- culoare: maro
- Dimensiune: 16,5 x 12,7 x 11,5 cm

Parametri

Brand-uri: JK Box
Culoare: Maro
Categorie: Pentru femei
Formă cutie: Dreptunghiulară
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 7 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la JK Box

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.