Silvertime Bijuterii Cu Cristale Swarovski Elements Pandantive Swarovski element pandantiv cu Swarovski Elements 34072.5 bermude albastru

pandantiv cu Swarovski Elements 34072.5 bermude albastru


114,44 lei

Disponibilitate 7 Zile

Adaugă la lista de dorințe (0)
Notă
4
0 Notă

Semnele distinctive

Semnele distinctive utilizate în prezent pentru mărfurile din aur, argint și platină în Republica Cehă

Bineînțeles, magazinul nostru are semnat un acord cu Oficiul de Testare pentru a permite cumpărături online, pe care îl poți verifica pe următorul link .

Parametri

  • Culoare: Albastru închis
  • Model pandantiv: cu piatră
  • Material bijuterii: Argint
  • Categorie: Pentru femei

pandantiv cu Swarovski Elements 34072.5 bermude albastru

Pandantiv cu Swarovski elements 34072.5 albastru de bermuda: un pandantiv unic în formă de crin de 25 mm, din cristale Swarovski de albastru de bermuda (alBasstru). Ochea este realizată din argint placat cu rodiu 925/1000. Vom expedia pandantivul cumpărat în cutia cadou originală Swarovski Elemensts și, desigur, veți primi un certificat de autenticitate al cristalelor Swarovski folosite. Bijuterii Swarovski este unul dintre cele mai vândute cadouri pentru feMillet și unele dintre bijuteriile Swarovski pot fi, de asemenea, alese ca și cadouri originale pentru bărbați.TIP: Te întrebi dacă acest pandantiv Swarovski este cel potrivit pentru partenerul tău? Am pregătit câteva sfaturi simple pentru a alege bijuteria potrivită pe care o puteți inspira în următorul link și sperăm că sfatul nostru vă va ajuta să alegeți bijuteriile potrivite și veți alege un cadou potrivit pentru o feMillete, o prietena sau un prieten.

pandantiv cu Swarovski Elements 34072.5 bermude albastru

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL