Colier Swarovski Elements 32019.5  aur 

Colier Swarovski Elements 32019.5  aur 

4.0 (0 Notă)

Colierul Swarovski Elements are un lanț din rodiu placat cu aur și argint 925/1000, pe care este suspendată o plasă, încrustată cu cristale Swarovski Elements aurii. Colierul din argint are o lungime de 45 cm, cu posibilitatea de prelungire cu 5 cm și vi-l vom livra în cutia originală de cadou, cu un display transparent pentru bijuterii și un certificat care atestă autenticitatea cristalelor Swarovski Elements folosite. .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

219,73 lei

Colier Swarovski Elements 32019.5  aur 

Colierul Swarovski Elements are un lanț din rodiu placat cu aur și argint 925/1000, pe care este suspendată o plasă, încrustată cu cristale Swarovski Elements aurii.

Colierul din argint are o lungime de 45 cm, cu posibilitatea de prelungire cu 5 cm și vi-l vom livra în cutia originală de cadou, cu un display transparent pentru bijuterii și un certificat care atestă autenticitatea cristalelor Swarovski Elements folosite.

Parametri

Brand-uri: Swarovski elements
Culoare: Auriu
Material bijuterii: Placate cu Rodiu, Placate cu aur
Categorie: Pentru femei
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Tehnologie

Semnele distinctive

Semnele distinctive utilizate în prezent pentru mărfurile din aur, argint și platină în Republica Cehă

Bineînțeles, magazinul nostru are semnat un acord cu Oficiul de Testare pentru a permite cumpărături online, pe care îl poți verifica pe următorul link .

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL