(Stoc epuizat) Verighete din oțel SRZ5011

(Stoc epuizat) Verighete din oțel SRZ5011

4.0 (0 Notă)

Verighetele sunt realizate din oțel chirurgical 316L foarte bine lustruit. Atât verighetele pentru femei, cât și cele pentru bărbați sunt decorate cu caneluri în formă de evantai, iar în versiunea pentru femei, în fiecare canelură este montat câte un zirconiu cubic .. Mai mult

Verighete din oțel SRZ5011

Verighetele sunt realizate din oțel chirurgical 316L foarte bine lustruit. Atât verighetele pentru femei, cât și cele pentru bărbați sunt decorate cu caneluri în formă de evantai, iar în versiunea pentru femei, în fiecare canelură este montat câte un zirconiu cubic. Grosimea peretelui verighetei este de 1,6 mm. Verigheta pentru bărbați are o lățime de 5 mm, iar verigheta pentru femei are o lățime de 5 mm. Timpul de producție al verighetelor de la comandă până la livrarea către dumneavoastră este de aproximativ 20 de zile lucrătoare.

Doriți să păstrați amintirea acestei zile speciale? Puteți alege să vă fie gravate data nunții, numele, inițialele sau un citat. O propoziție întreagă. Imaginația nu are limite, iar gravura este posibilă pe peretele interior și exterior al verighetei. Există un număr maxim de caractere și puteți alege dintre 8 fonturi.

Sfat: nu sunteți sigur de mărimea verighetelor? Vă oferim câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă. Dacă știți dimensiunea verighetei, dar nu sunteți sigur de material, lățime sau design, vă puteți inspira din ghidul nostru pentru alegerea verighetelor.

Doriți zirconiu cubic, diamante sau un inel fără pietre? Toate acestea sunt posibile. Scrieți-vă dorințele și modificările în notele de comandă. Aveți o cerere specială? Nu ezitați să ne contactați... vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Verighete de oțel
- Oțel chirurgical 316L
- suprafață foarte lustruită
- grosimea peretelui 1,6 mm
- lățimea verighetei pentru bărbați 5 mm
- lățimea verighetei pentru femei 5 mm
- verightele pot fi livrate în orice dimensiune
- timp de producție aprox. 20 de zile

Parametri

Brand-uri:
Model piatră: zircon
Reglaje inel: DA
Material: Oțel
Suprafață: Lucioasă
Greutate 2.00 g

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.