Verighete din oțel SRZ8001

Verighete din oțel SRZ8001

4.0 (0 Notă)

Verighetele sunt realizate din oțel chirurgical 316L foarte bine lustruit. Verigheta de damă este, de asemenea, decorată cu nouă zirconii cubice, care sunt așezate pe verighetă în formă de pătrat .. Mai mult

Disponibilitate: Pentru a comanda

866,67 lei

Verighete din oțel SRZ8001

Verighetele sunt realizate din oțel chirurgical 316L foarte bine lustruit. Verigheta de damă este, de asemenea, decorată cu nouă zirconii cubice, care sunt așezate pe verighetă în formă de pătrat. Aceste verighete au o grosime a peretelui de 1,6 mm și ambele au aceeași lățime de 8 mm. Putem face verighetele pentru dvs. în orice dimensiune obișnuită, iar timpul de producție de la comandă până la livrarea către dvs. este de aproximativ 20 de zile lucrătoare.

Doriți să păstrați amintirea acestei zile speciale? Puteți alege să vă fie gravate data nunții, numele, inițialele sau un citat. O propoziție întreagă. Imaginația nu are limite și este posibilă gravarea peretelui interior și exterior al inelului cu 8 fonturi diferite.

Sfat: nu sunteți sigur de mărimea verighetelor? Vă oferim câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă. Dacă știți dimensiunea verighetei, dar nu sunteți sigur de material, lățime sau design, vă puteți inspira din ghidul nostru pentru alegerea verighetelor.

Doriți zirconiu cubic, diamante sau un inel fără pietre? Toate acestea sunt posibile. Scrieți-vă dorințele și modificările în notele de comandă. Aveți o cerere specială? Nu ezitați să ne contactați... vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Verighete de oțel
- Oțel chirurgical 316L
- suprafață foarte lustruită
- grosimea peretelui 1,6 mm
- lățimea verighetei pentru bărbați 8 mm
- lățimea verighetei pentru femei 8 mm
- verightele pot fi livrate în orice dimensiune
- timp de producție aprox. 20 de zile lucrătoare

Parametri

Brand-uri: Zero Collection
Model piatră: zircon
Reglaje inel: DA
Material: Oțel
Suprafață: Lucioasă
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: Pentru a comanda

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.