(Stoc epuizat) Verighete din oțel SRZ1400

(Stoc epuizat) Verighete din oțel SRZ1400

4.0 (0 Notă)

Verighetele sunt realizate din oțel chirurgical 316L foarte bine lustruit. Grosimea peretelui verighetei este de 1,6 mm, iar verighetele pentru bărbați și femei au o lățime de 4 mm .. Mai mult

Verighete din oțel SRZ1400

Verighetele sunt realizate din oțel chirurgical 316L foarte bine lustruit. Grosimea peretelui verighetei este de 1,6 mm, iar verighetele pentru bărbați și femei au o lățime de 4 mm. Verigheta de damă este decorată cu un zirconiu cubic. Putem livra aceste verighete în orice mărime, iar timpul de producție de la comandă până la livrarea la dumneavoastră este de aproximativ 20 de zile lucrătoare.

Doriți să păstrați amintirea acestei zile speciale? Puteți alege să vă fie gravate data nunții, numele, inițialele sau un citat. O propoziție întreagă. Imaginația nu are limite și este posibilă gravarea peretelui interior și exterior al inelului cu 8 fonturi diferite.

Sfat: nu sunteți sigur de mărimea verighetelor? Vă oferim câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă. Dacă știți dimensiunea verighetei, dar nu sunteți sigur de material, lățime sau design, vă puteți inspira din ghidul nostru pentru alegerea verighetelor.

Doriți zirconiu cubic, diamante sau un inel fără pietre? Toate acestea sunt posibile. Scrieți-vă dorințele și modificările în notele de comandă. Aveți o cerere specială? Nu ezitați să ne contactați... vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Verighete de oțel
- Oțel chirurgical 316L
- suprafață foarte lustruită
- grosimea peretelui 1,6 mm
- lățimea verighetei pentru bărbați 4 mm
- lățimea verighetei pentru femei 4 mm
- verightele pot fi livrate în orice dimensiune
- timp de producție aprox. 20 de zile lucrătoare

Parametri

Brand-uri:
Model piatră: zircon
Reglaje inel: DA
Material: Oțel
Suprafață: Lucioasă
Greutate 2.00 g

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.