Silvertime Verighete Verighete din Oțel oțel nuntă inele SRZ6104

oțel nuntă inele SRZ6104


478,70 lei

Disponibilitate 7 Zile

Adaugă la lista de dorințe (0)
Notă
4
0 Notă

Parametri

  • Model piatră: zircon
  • Reglaje inel: ano
  • Material: Oțel
  • Suprafață: Lucioasă

oțel nuntă inele SRZ6104

Inelele de nuntă sunt fabricate din oțel chirurgical foarte lustruit de 316L. În mijlocul inelelor pentru feMillet și bărbați, două crestături sunt măcinate. La inelul doamnelor, un zircon este introdus între crestături. Grosimea peretelui inelului este de 1,6 mm, iar ambele inele au o lățime de 6 mm. Inelele sunt livrate în orice dimensiune și timpul de producție de la comanda până la livrare este de aproximativ 20 de zile lucrătoare.

Vreți să păstrați memoria acestei zile speciale? Aveți o dată, nume, inițiale, citat. Liniște și întreaga propoziție. Imaginația nu este posibilă și poate fi gravată pe pereții interiori și exteriori ai inelului 8 prin diferite tipuri de fonturi.

Sfat: Nu știți dimensiunea inelelor de nuntă? Avem câteva sfaturi pentru a alege corect . Dacă știți dimensiunea inelului , dar nu știți cum să alegeți materialul, lăţime sau designul, puteți fi inspirat de inelul nostru de nuntă care alege inelele de nuntă .

Vrei zirconi, diamante sau un inel fără pietre? Toate acestea sunt posibile. Scrieți-vă dorințele și ajustările notei de comandă. Aveți dorințe speciale? Nu ezitați să ne contactați ... vom fi bucuroși să vă sfătuim.

Oțeluri de nuntă din oțel
- Oțel chirurgical 316L

- Suprafață foarte lustruită
- grosimea peretelui 1,6 mm
- Latime inel pentru barbati de 6 mm
- Latime inel de damă 6 mm

- Livrăm inelele în orice dimensiune
- timp de producție de aproximativ 20 de zile lucrătoare

oțel nuntă inele SRZ6104

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL