Verighete din oțel SRZ6248

Verighete din oțel SRZ6248

4.0 (0 Notă)

Verighetele sunt fabricate din oțel chirurgical 316L și au un finisaj lucios / mat. Centrul ambelor verighete este lucios, iar marginile lor sunt mate. Aceste verighete au o grosime a peretelui de 1,6 mm și ambele au aceeași lățime de 6 mm .. Mai mult

Disponibilitate: Pentru a comanda

577,08 lei

Verighete din oțel SRZ6248

Verighetele sunt fabricate din oțel chirurgical 316L și au un finisaj lucios / mat. Centrul ambelor verighete este lucios, iar marginile lor sunt mate. Aceste verighete au o grosime a peretelui de 1,6 mm și ambele au aceeași lățime de 6 mm. Vom livra verighetele în orice mărime, iar timpul de producție de la comandă până la livrarea către dumneavoastră este de aproximativ 20 de zile lucrătoare.

Doriți să păstrați amintirea acestei zile speciale? Puteți alege să vă fie gravate data nunții, numele, inițialele sau un citat. O propoziție întreagă. Imaginația nu are limite și este posibilă gravarea peretelui interior și exterior al inelului cu 8 fonturi diferite.

Sfat: nu sunteți sigur de mărimea verighetelor? Vă oferim câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă. Dacă știți dimensiunea verighetei, dar nu sunteți sigur de material, lățime sau design, vă puteți inspira din ghidul nostru pentru alegerea verighetelor.

Doriți zirconiu cubic, diamante sau un inel fără pietre? Toate acestea sunt posibile. Scrieți-vă dorințele și modificările în notele de comandă. Aveți o cerere specială? Nu ezitați să ne contactați... vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Verighete de oțel
- Oțel chirurgical 316L
- suprafață în combinație lucios / mat
- grosimea peretelui 1,6 mm
- lățimea verighetei pentru bărbați 6 mm
- lățimea verighetei pentru femei 6 mm
- verightele pot fi livrate în orice dimensiune
- timp de producție aprox. 20 de zile lucrătoare

Parametri

Brand-uri: Zero Collection
Model piatră: fără piatră
Reglaje inel: DA
Material: Oțel
Suprafață: Combinație lucios/mat
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: Pentru a comanda

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.