Verighete din titan STT0300

Verighete din titan STT0300

4.0 (0 Notă)

Verighetele au un finisaj combinat lucios/neted. Partea mai mare a verighetei are o suprafață lustruită, care este îndulcită de o bandă lustruită cu noduri și este separată de partea lustruită printr-o canelură subtilă .. Mai mult

Disponibilitate: Pentru a comanda

728,13 lei

Verighete din titan STT0300

Verighetele au un finisaj combinat lucios/neted. Partea mai mare a verighetei are o suprafață lustruită, care este îndulcită de o bandă lustruită cu noduri și este separată de partea lustruită printr-o canelură subtilă. Verigheta de damă are un zirconiu cubic montat în partea tăiată. Ambele verighete au aceeași grosime a peretelui de 1,6 mm, lățimea verighetei pentru bărbați este de 5 mm, iar lățimea verighetei pentru femei este de 4 mm. Verighetele sunt foarte ușoare și confortabile pe deget, le vom livra în orice dimensiune, iar timpul de producție de la comandă până la livrarea către dvs. este de aproximativ 20 de zile lucrătoare.

Doriți să păstrați amintirea acestei zile speciale? Puteți alege să vă fie gravate data nunții, numele, inițialele sau un citat. O propoziție întreagă. Imaginația nu are limite și este posibilă gravarea peretelui interior și exterior al inelului cu 8 fonturi diferite.

Sfat: nu sunteți sigur de mărimea verighetelor? Vă oferim câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă. Dacă știți dimensiunea verighetei, dar nu sunteți sigur de material, lățime sau design, vă puteți inspira din ghidul nostru pentru alegerea verighetelor.

Doriți zirconiu cubic, diamante sau un inel fără pietre? Toate acestea sunt posibile. Scrieți-vă dorințele și modificările în notele de comandă. Aveți o cerere specială? Nu ezitați să ne contactați... vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Verighete din titan
- suprafață combinată lucioasă/mată
- grosimea peretelui 1,6 mm
- lățimea verighetei pentru bărbați 5 mm
- lățimea verighetei pentru femei 4 mm
- verightele pot fi livrate în orice dimensiune
- timp de producție aprox. 20 de zile lucrătoare

Parametri

Brand-uri: Zero Collection
Model piatră: zircon
Reglaje inel: DA
Material: Titaniu
Suprafață: Combinație lucios/mat
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: Pentru a comanda

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.