Silvertime Verighete Verighete din Titan titan nuntă inele STT3800

titan nuntă inele STT3800

Transport gratuit

887,96 lei
Transport gratuit

Disponibilitate 7 Zile

Adaugă la lista de dorințe (0)
Notă
4
0 Notă

Parametri

  • Model piatră: zircon
  • Reglaje inel: ano
  • Material: Titaniu
  • Suprafață: Lucioasă

titan nuntă inele STT3800

Inelele de nunta au o suprafata lustruita si o latime egala de 8 mm. Trei caneluri sunt măcinate în ambele modele de bărbați și feMillet. Inelul doamnelor este prevăzut suplimentar cu nouă zirconi cu diametrul de 1 și 2 mm. Ambele inele au o grosime a peretelui de 1,6 mm. Inelele de nunta sunt foarte usoare si la indemana, le livram in orice dimensiune, iar timpul de productie de la comanda pana la livrare este de aproximativ 20 de zile lucratoare.

Vreți să păstrați memoria acestei zile speciale? Aveți o dată, nume, inițiale, citat. Liniște și întreaga propoziție. Imaginația nu este posibilă și poate fi gravată pe pereții interiori și exteriori ai inelului 8 prin diferite tipuri de fonturi.

Sfat: Nu știți dimensiunea inelelor de nuntă? Avem câteva sfaturi pentru a alege corect . Dacă știți dimensiunea inelului , dar nu știți cum să alegeți materialul, lăţime sau designul, puteți fi inspirat de inelul nostru de nuntă care alege inelele de nuntă .

Vrei zirconi, diamante sau un inel fără pietre? Toate acestea sunt posibile. Scrieți-vă dorințele și ajustările notei de comandă. Aveți dorințe speciale? Nu ezitați să ne contactați ... vom fi bucuroși să vă sfătuim.

Inele de nuntă din titan
- suprafață lustruită
- grosimea peretelui 1,6 mm
- Latimea inelului bărbați 8 mm
- Latime inel de damă 8 mm

- Livrăm inelele în orice dimensiune
- timp de producție de aproximativ 20 de zile lucrătoare

titan nuntă inele STT3800

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL