(Stoc epuizat) Verighete din titan STT3700

(Stoc epuizat) Verighete din titan STT3700

4.0 (0 Notă)

Verighetele au o suprafață combinată lucioasă/neagră. Verighetele alese au o lățime de 8 mm, cu o grosime a peretelui de 1,6 mm și sunt dominate de patru arcuri, care sunt realizate din titan lustruit pe părțile laterale și lustruite în mijloc .. Mai mult

Verighete din titan STT3700

Verighetele au o suprafață combinată lucioasă/neagră. Verighetele alese au o lățime de 8 mm, cu o grosime a peretelui de 1,6 mm și sunt dominate de patru arcuri, care sunt realizate din titan lustruit pe părțile laterale și lustruite în mijloc. În plus, în verighetă sunt încrustate patru zirconii cubice, câte unul în fiecare canal. Verighetele sunt foarte ușoare și confortabile pe deget, le vom livra în orice dimensiune, iar timpul de producție de la comandă până la livrarea către dvs. este de aproximativ 20 de zile lucrătoare.

Doriți să păstrați amintirea acestei zile speciale? Puteți alege să vă fie gravate data nunții, numele, inițialele sau un citat. O propoziție întreagă. Imaginația nu are limite și este posibilă gravarea peretelui interior și exterior al inelului cu 8 fonturi diferite.

Sfat: nu sunteți sigur de mărimea verighetelor? Vă oferim câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă. Dacă știți dimensiunea verighetei, dar nu sunteți sigur de material, lățime sau design, vă puteți inspira din ghidul nostru pentru alegerea verighetelor.

Doriți zirconiu cubic, diamante sau un inel fără pietre? Toate acestea sunt posibile. Scrieți-vă dorințele și modificările în notele de comandă. Aveți o cerere specială? Nu ezitați să ne contactați... vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Verighete din titan
- suprafață în combinație lucioasă/neagră
- grosimea peretelui 1,6 mm
- lățimea verighetei pentru bărbați 8 mm
- lățimea verighetei pentru femei 8 mm
- verightele pot fi livrate în orice dimensiune
- timp de producție aprox. 20 de zile lucrătoare

Parametri

Brand-uri:
Model piatră: zircon
Reglaje inel: DA
Material: Titaniu
Suprafață: Combinație lucios/mat
Greutate 2.00 g

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.