Casetă crem de bijuterii Juvelo SP-902/A20

Casetă crem de bijuterii Juvelo SP-902/A20

4.0 (0 Notă)

Caseta de bijuterii cu design modern are o suprafață acoperită cu piele sintetică de culoare crem. Este dotată cu o deschidere din metal argintiu, cu posibilitatea de blocare cu o cheie, care este inclusă în caseta de bijuterii .. Mai mult

Disponibilitate: 7 Zile

416,25 lei

Casetă crem de bijuterii Juvelo SP-902/A20

Caseta de bijuterii cu design modern are o suprafață acoperită cu piele sintetică de culoare crem. Este dotată cu o deschidere din metal argintiu, cu posibilitatea de blocare cu o cheie, care este inclusă în caseta de bijuterii.

Interiorul casetei de bijuterii este lucrat cu precizie și acoperit cu o țesătură de catifea de culoare deschisă, care vă protejează bijuteriile de deteriorare. Caseta de bijuterii cu dimensiuni de 24 x 16 x 20 cm oferă un spațiu de depozitare clar structurat, este împărțită în trei niveluri și are un sertar inferior care se extrage automat. Pe capacul casetei de bijuterii se află o oglindă ovală.

SUGESTIE: datorită sertarului inferior automat care se deschide în același timp cu capacul casetei de bijuterii, puteți vedea toate bijuteriile și obiectele de valoare dintr-o privire. Caseta de bijuterii oferă suficient spațiu pentru depozitarea tuturor bijuteriilor, cum ar fi inele, cercei, lănțișoare, pandantive, ceasuri și este, de asemenea, foarte simplu de folosit.

Recomandare: adăugați o bijuterie plină de farmec cu cristale Swarovski la caseta de bijuterii pe care ați ales-o. Dacă o aranjați frumos în cutia de bijuterii achiziționată, puteți fi siguri că fiecare femeie sau fată va fi fericită cu acest cadou.

Casetă de bijuterii Juvelo
- formă: dreptunghiulară
- suprafață: imitație de piele
- culoare: crem
- dimensiuni: 24 x 16 x 20 cm

Parametri

Brand-uri: JK Box
Culoare: Crem
Categorie: Pentru femei
Formă cutie: Ovală
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 7 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la JK Box

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.