Casetă maro de bijuterii Juvelo SP-902/A21

Casetă maro de bijuterii Juvelo SP-902/A21

4.0 (0 Notă)

Caseta de bijuterii cu design modern are o suprafață acoperită cu piele sintetică maro. Este dotată cu o deschidere din metal argintiu, cu posibilitatea de blocare cu o cheie, care este inclusă în caseta de bijuterii .. Mai mult

Disponibilitate: 7 Zile

416,25 lei

Casetă maro de bijuterii Juvelo SP-902/A21

Caseta de bijuterii cu design modern are o suprafață acoperită cu piele sintetică maro. Este dotată cu o deschidere din metal argintiu, cu posibilitatea de blocare cu o cheie, care este inclusă în caseta de bijuterii.

Interiorul casetei de bijuterii este lucrat cu precizie și acoperit cu o țesătură de catifea de culoare deschisă, care vă protejează bijuteriile de deteriorare. Caseta de bijuterii cu dimensiuni de 24 x 16 x 20 cm oferă un spațiu de depozitare clar structurat, este împărțită în trei niveluri și are un sertar inferior care se extrage automat. Pe capacul casetei de bijuterii se află o oglindă ovală.

SUGESTIE: datorită sertarului inferior automat care se deschide în același timp cu capacul casetei de bijuterii, puteți vedea toate bijuteriile și obiectele de valoare dintr-o privire. Caseta de bijuterii oferă suficient spațiu pentru depozitarea tuturor bijuteriilor, cum ar fi inele, cercei, lănțișoare, pandantive, ceasuri și este, de asemenea, foarte simplu de folosit.

Recomandare: adăugați o bijuterie plină de farmec cu cristale Swarovski la caseta de bijuterii pe care ați ales-o. Dacă o aranjați frumos în cutia de bijuterii achiziționată, puteți fi siguri că fiecare femeie sau fată va fi fericită cu acest cadou.

Casetă de bijuterii Juvelo
- formă: dreptunghiulară
- suprafață: imitație de piele
- culoare: maro
- dimensiuni: 24 x 16 x 20 cm

Parametri

Brand-uri: JK Box
Culoare: Maro
Categorie: Pentru femei
Formă cutie: Ovală
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 7 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.