Casetă roșie de bijuterii Juvelo SP-941/A7

Casetă roșie de bijuterii Juvelo SP-941/A7

4.0 (0 Notă)

Caseta de bijuterii cu design modern are o suprafață acoperită cu piele sintetică roșie. Este dotată cu o deschidere din metal argintiu, cu posibilitatea de blocare cu o cheie, care este inclusă în caseta de bijuterii .. Mai mult

Disponibilitate: 7 Zile

457,92 lei

Casetă roșie de bijuterii Juvelo SP-941/A7

Caseta de bijuterii cu design modern are o suprafață acoperită cu piele sintetică roșie. Este dotată cu o deschidere din metal argintiu, cu posibilitatea de blocare cu o cheie, care este inclusă în caseta de bijuterii.

Interiorul casetei de bijuterii este lucrat cu precizie și acoperit cu o țesătură de catifea de culoare crem, care vă protejează bijuteriile de deteriorare. Caseta de bijuterii cu dimensiunile 26 x 26 x 85 cm oferă un spațiu de depozitare clar structurat. Partea frontală a casetei de bijuterii este împărțită în patru compartimente, care sunt concepute pentru depozitarea ceasurilor. Partea din spate are o placă extensibilă cu compartimente de diferite dimensiuni pentru bijuterii și spațiu pentru inele. Pe capacul casetei de bijuterii se află o oglindă și patru cârlige pentru agățarea lănțișoarelor.

Recomandare: adăugați o bijuterie plină de farmec cu cristale Swarovski la caseta de bijuterii pe care ați ales-o. Dacă o aranjați frumos în cutia de bijuterii achiziționată, puteți fi siguri că fiecare femeie sau fată va fi fericită cu acest cadou.

Casetă de bijuterii Juvelo
- formă: pătrată
- suprafață: imitație de piele
- culoare: roșu
- dimensiuni: 26 x 26 x 85 cm

Parametri

Brand-uri: JK Box
Culoare: Roșu
Categorie: Pentru femei
Formă cutie: Pătrată
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 7 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.