Casetă neagră de bijuterii Juvelo SP-941/A25

Casetă neagră de bijuterii Juvelo SP-941/A25

4.0 (0 Notă)

Caseta de bijuterii cu design modern are o suprafață acoperită cu piele neagră sintetică. Este dotată cu o deschidere din metal argintiu, cu posibilitatea de blocare cu o cheie, care este inclusă în caseta de bijuterii .. Mai mult

Disponibilitate: 7 Zile

457,92 lei

Casetă neagră de bijuterii Juvelo SP-941/A25

Caseta de bijuterii cu design modern are o suprafață acoperită cu piele neagră sintetică. Este dotată cu o deschidere din metal argintiu, cu posibilitatea de blocare cu o cheie, care este inclusă în caseta de bijuterii.

Interiorul casetei de bijuterii este lucrat cu precizie și acoperit cu o țesătură de catifea gri care vă protejează bijuteriile de deteriorare. Caseta de bijuterii cu dimensiunile 26 x 26 x 85 cm oferă un spațiu de depozitare clar structurat. Partea frontală a casetei de bijuterii este împărțită în patru compartimente, care sunt concepute pentru depozitarea ceasurilor. Partea din spate are o placă extensibilă cu compartimente de diferite dimensiuni pentru bijuterii și spațiu pentru inele. Pe capacul casetei de bijuterii se află o oglindă și patru cârlige pentru agățarea lănțișoarelor.

Recomandare: adăugați o bijuterie plină de farmec cu cristale Swarovski la caseta de bijuterii pe care ați ales-o. Dacă o aranjați frumos în cutia de bijuterii achiziționată, puteți fi siguri că fiecare femeie sau fată va fi fericită cu acest cadou.

Casetă de bijuterii Juvelo
- formă: pătrată
- suprafață: imitație de piele
- culoare: negru
- dimensiuni: 26 x 26 x 85 cm

Parametri

Brand-uri: JK Box
Culoare: Negru
Categorie: Pentru femei
Formă cutie: Pătrată
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 7 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la JK Box

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.