Casetă neagră de bijuterii Juvelo SP-577/A25

Casetă neagră de bijuterii Juvelo SP-577/A25

4.0 (0 Notă)

Caseta de bijuterii cu design modern are o suprafață acoperită cu piele neagră sintetică. Este dotată cu o deschidere metalică argintie, cu posibilitatea de blocare cu cheie .. Mai mult

Disponibilitate: 7 Zile

582,92 lei

Casetă neagră de bijuterii Juvelo SP-577/A25

Caseta de bijuterii cu design modern are o suprafață acoperită cu piele neagră sintetică. Este dotată cu o deschidere metalică argintie, cu posibilitatea de blocare cu cheie. Caseta de bijuterii include o casetă de bijuterii de călătorie mult mai mică. Veți avea întotdeauna la îndemână bijuteriile preferate.

Interiorul casetei de bijuterii este lucrat cu precizie și acoperit cu o țesătură de catifea gri care vă protejează bijuteriile de deteriorare. Caseta de bijuterii cu dimensiunile 25 x 17 x 14,2 cm oferă un spațiu de depozitare clar structurat, cu o divizare în trei niveluri și un sertar inferior care se extrage automat. Pe capacul casetei de bijuterii este așezată o oglindă.

SUGESTIE: datorită sertarului inferior automat care se deschide în același timp cu capacul casetei de bijuterii, puteți vedea toate bijuteriile și obiectele de valoare dintr-o privire. Caseta de bijuterii oferă suficient spațiu pentru depozitarea tuturor bijuteriilor, cum ar fi inele, cercei, lănțișoare, pandantive, ceasuri și este, de asemenea, foarte simplu de folosit.

Recomandare: adăugați o bijuterie plină de farmec cu cristale Swarovski la caseta de bijuterii pe care ați ales-o. Dacă o aranjați frumos în cutia de bijuterii achiziționată, puteți fi siguri că fiecare femeie sau fată va fi fericită cu acest cadou.

Casetă de bijuterii Juvelo
- formă: dreptunghiulară
- suprafață: imitație de piele
- culoare: negru
- caseta de bijuterii de călătorie inclusă
- dimensiuni: 25 x 17 x 14,2 cm

Parametri

Brand-uri: JK Box
Culoare: Negru
Categorie: Pentru femei
Formă cutie: Dreptunghiulară
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 7 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.