Casetă maro de bijuterii Juvelo SP-577/A21

Casetă maro de bijuterii Juvelo SP-577/A21

4.0 (0 Notă)

Caseta de bijuterii cu design modern are o suprafață acoperită cu piele sintetică maro. Este dotată cu o deschidere metalică argintie, cu posibilitatea de blocare cu cheie .. Mai mult

Disponibilitate: 7 Zile

582,92 lei

Casetă maro de bijuterii Juvelo SP-577/A21

Caseta de bijuterii cu design modern are o suprafață acoperită cu piele sintetică maro. Este dotată cu o deschidere metalică argintie, cu posibilitatea de blocare cu cheie. Caseta de bijuterii include o casetă de bijuterii de călătorie mult mai mică. Veți avea mereu la îndemână bijuteriile preferate, chiar și atunci când călătoriți.

Interiorul casetei de bijuterii este lucrat cu precizie și acoperit cu o țesătură de catifea de culoare deschisă, care vă protejează bijuteriile de deteriorare. Caseta de bijuterii cu dimensiunile 25 x 17 x 14,2 cm oferă un spațiu de depozitare clar structurat, cu o divizare în trei niveluri și un sertar inferior care se extrage automat. Pe capacul casetei de bijuterii este așezată o oglindă.

SUGESTIE: datorită sertarului inferior automat care se deschide în același timp cu capacul casetei de bijuterii, puteți vedea toate bijuteriile și obiectele de valoare dintr-o privire. Caseta de bijuterii oferă suficient spațiu pentru depozitarea tuturor bijuteriilor, cum ar fi inele, cercei, lănțișoare, pandantive, ceasuri și este, de asemenea, foarte simplu de folosit.

Recomandare: adăugați o bijuterie plină de farmec cu cristale Swarovski la caseta de bijuterii pe care ați ales-o. Dacă o aranjați frumos în cutia de bijuterii achiziționată, puteți fi siguri că fiecare femeie sau fată va fi fericită cu acest cadou.

Casetă de bijuterii Juvelo
- formă: dreptunghiulară
- suprafață: imitație de piele
- culoare: maro
- caseta de bijuterii de călătorie inclusă
- dimensiuni: 25 x 17 x 14,2 cm

Parametri

Brand-uri: JK Box
Culoare: Maro
Categorie: Pentru femei
Formă cutie: Dreptunghiulară
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 7 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la JK Box

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.