(Stoc epuizat) Verighete din oțel Kristian and Gretel KRN008

(Stoc epuizat) Verighete din oțel Kristian and Gretel KRN008

4.0 (0 Notă)

Verighetele sunt fabricate din oțel chirurgical 316L, cu un finisaj care combină luciul strălucitor și tăietura fină. Cele două suprafețe sunt separate de o canelură fină .. Mai mult

Verighete din oțel Kristian and Gretel KRN008

Verighetele sunt fabricate din oțel chirurgical 316L, cu un finisaj care combină luciul strălucitor și tăietura fină. Cele două suprafețe sunt separate de o canelură fină. Verigheta este încrustată cu 1 zirconiu cubic, care este montat în centrul verighetei. Verighetele au o lățime de 4 mm, peretele lor interior este bombat, adică rotunjit, iar purtarea zilnică a verighetelor este foarte confortabilă.

Doriți să păstrați amintirea acestei zile speciale? Puteți să aveți gravate data, numele, inițialele, simbolul, citatul. O propoziție întreagă. Imaginația nu are limite și este posibilă gravarea a 5 fonturi diferite pe peretele interior al verighetei. Vă rugăm să adăugați textul ales la nota din comandă.

Sfat: nu sunteți sigur de mărimea verighetelor? Vă oferim câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă. Dacă știți dimensiunea verighetei, dar nu sunteți sigur de material, lățime sau design, vă puteți inspira din ghidul nostru pentru alegerea verighetelor.

Verighete de oțel
- finisaj care combină luciu / mat
- lățimea verighetei pentru bărbați 4 mm
- lățimea verighetei pentru femei 4 mm
- verighetă pentru doamne cu 1 zirconiu cubic

Parametri

Brand-uri: 7 Angelic Eyes
Model piatră: zircon
Material: Oțel
Suprafață: Combinație lucios/mat
Dimensiune inel: 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Reglaje inel: NU
Greutate 2.00 g

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.