(Stoc epuizat) Verighete din oțel Eugene and Tatiana KRN009

(Stoc epuizat) Verighete din oțel Eugene and Tatiana KRN009

4.0 (0 Notă)

Verighetele sunt fabricate din oțel chirurgical 316L, cu un finisaj care combină luciul strălucitor și tăietura fină. O canelură fină separă partea tăiată predominantă de banda îngustă și lucioasă .. Mai mult

Verighete din oțel Eugene and Tatiana KRN009

Verighetele sunt fabricate din oțel chirurgical 316L, cu un finisaj care combină luciul strălucitor și tăietura fină. O canelură fină separă partea tăiată predominantă de banda îngustă și lucioasă. Verigheta de damă este încrustată cu 3 zirconii cubice, care sunt montate în partea mată a verighetei. Verighetele au o lățime de 4,5 mm, peretele lor interior este bombat, adică rotunjit, iar purtarea zilnică a verighetelor este foarte confortabilă.

Doriți să păstrați amintirea acestei zile speciale? Puteți să aveți gravate data, numele, inițialele, simbolul, citatul. O propoziție întreagă. Imaginația nu are limite și este posibilă gravarea a 5 fonturi diferite pe peretele interior al verighetei. Vă rugăm să adăugați textul ales la nota din comandă.

Sfat: nu sunteți sigur de mărimea verighetelor? Vă oferim câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă. Dacă știți dimensiunea verighetei, dar nu sunteți sigur de material, lățime sau design, vă puteți inspira din ghidul nostru pentru alegerea verighetelor.

Verighete de oțel
- finisaj care combină luciu / mat
- lățimea verighetei pentru bărbați 4,5 mm
- lățimea verighetei pentru femei 4,5 mm
- verighetă de damă cu 3 zirconii cubice

Parametri

Brand-uri: 7 Angelic Eyes
Model piatră: zircon
Material: Oțel
Suprafață: Combinație lucios/mat
Dimensiune inel: 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Reglaje inel: NU
Greutate 2.00 g

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.