(Stoc epuizat) Verighete din oțel Jack A Rose KRN011

(Stoc epuizat) Verighete din oțel Jack A Rose KRN011

4.0 (0 Notă)

Verighetele sunt fabricate din oțel chirurgical 316L, cu un finisaj care combină luciul strălucitor și tăietura fină. Cele două suprafețe sunt separate de o canelură fină .. Mai mult

Verighete din oțel Jack A Rose KRN011

Verighetele sunt fabricate din oțel chirurgical 316L, cu un finisaj care combină luciul strălucitor și tăietura fină. Cele două suprafețe sunt separate de o canelură fină. Verigheta de damă este încrustată cu 4 zirconii cubice, care sunt așezate în partea din față a părții lucioase și mate a verighetei. Verighetele au o lățime de 5 mm, peretele lor interior este bombat, adică rotunjit, iar purtarea zilnică a verighetelor este foarte confortabilă.

Doriți să păstrați amintirea acestei zile speciale? Puteți să aveți gravate data, numele, inițialele, simbolul, citatul. O propoziție întreagă. Imaginația nu are limite și este posibilă gravarea a 5 fonturi diferite pe peretele interior al verighetei. Vă rugăm să adăugați textul ales la nota din comandă.

Sfat: nu sunteți sigur de mărimea verighetelor? Vă oferim câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă. Dacă știți dimensiunea verighetei, dar nu sunteți sigur de material, lățime sau design, vă puteți inspira din ghidul nostru pentru alegerea verighetelor.

Verighete de oțel
- finisaj care combină luciu / mat
- lățimea verighetei pentru bărbați 5 mm
- lățimea verighetei pentru femei 5 mm
- verighetă pentru doamne cu 4 zirconii cubice

Parametri

Brand-uri: 7 Angelic Eyes
Model piatră: zircon
Material: Oțel
Suprafață: Combinație lucios/mat
Dimensiune inel: 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Reglaje inel: NU
Greutate 2.00 g

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.