(Stoc epuizat) Verighete de oțel Tristan și Isolda KRN017

(Stoc epuizat) Verighete de oțel Tristan și Isolda KRN017

4.0 (0 Notă)

Verighetele sunt fabricate din oțel chirurgical 316L cu suprafață foarte lustruită. Inelul Amskou D este prevăzut cu patru zirconii.  Verigheteșe au o lățime de 6 mm, peretele lor interior este bombat, adică rotund, și purtarea zilnică a inelelor de nuntă este foarte confortabilă .. Mai mult

Verighete de oțel Tristan și Isolda KRN017

Verighetele sunt fabricate din oțel chirurgical 316L cu suprafață foarte lustruită. Inelul Amskou D este prevăzut cu patru zirconii.  Verigheteșe au o lățime de 6 mm, peretele lor interior este bombat, adică rotund, și purtarea zilnică a inelelor de nuntă este foarte confortabilă.

Do you want to talk about this special zile? Poți grava data, numele, inițialele, simbolul, citatul. Chiar și o propoziție întreagă. Imaginația nu are limite și se poate grava pe peretele interior al inelului cu oricare dintre cele 5 tipuri de fonturi. Vă rugăm să adăugați textul selectat la nota din comandă.

Sfat:  Nu știi mărimea pentru verighete? Avem câteva sfaturi pentru tine pentru a o alege corect. Dacă știi dimensiunea inelului, dar nu știi cum să alegi materialul, lățimea sau designul, te poți inspira din ghidul nostru pentru alegerea verighetelor.

Verighete de oțel
Finisaj lustruit
-  Lățimea inelului masculin 6 mm 
- Lățimea ineIului feminin 6 mm
- Inel de damă cu 4 pietre de zirconiu

Parametri

Brand-uri: 7 Angelic Eyes
Model piatră: zircon
Material: Oțel
Suprafață: Lucioasă
Dimensiune inel: 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Reglaje inel: NU
Greutate 2.00 g

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.