(Stoc epuizat) Verighete din oțel Brad and Angelina KRN020

(Stoc epuizat) Verighete din oțel Brad and Angelina KRN020

4.0 (0 Notă)

Verighetele sunt realizate din oțel chirurgical 316L foarte bine lustruit, care este combinat cu o bandă aurită fin tăiată. Verigheta de damă este prevăzut cu 8 zirconii cubice montate într-o bandă aurită .. Mai mult

Verighete din oțel Brad and Angelina KRN020

Verighetele sunt realizate din oțel chirurgical 316L foarte bine lustruit, care este combinat cu o bandă aurită fin tăiată. Verigheta de damă este prevăzut cu 8 zirconii cubice montate într-o bandă aurită. Verighetele au o lățime de 6,3 mm, peretele lor interior este bombat, adică rotunjit, iar purtarea zilnică a verighetelor este foarte confortabilă.

Doriți să păstrați amintirea acestei zile speciale? Puteți să aveți gravate data, numele, inițialele, simbolul, citatul. O propoziție întreagă. Imaginația nu are limite și este posibilă gravarea a 5 fonturi diferite pe peretele interior al verighetei. Vă rugăm să adăugați textul ales la nota din comandă.

Sfat: nu sunteți sigur de mărimea verighetelor? Vă oferim câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă. Dacă știți dimensiunea verighetei, dar nu sunteți sigur de material, lățime sau design, vă puteți inspira din ghidul nostru pentru alegerea verighetelor.

Verighete de oțel
- finisaj lucios / mat
- bandă aurită
- lățimea verighetei pentru bărbați 6,3 mm
- lățimea verighetei pentru femei 6,3 mm
- verighetă pentru doamne cu 8 zirconii

Parametri

Brand-uri: 7 Angelic Eyes
Model piatră: zircon
Material: combinație oțel / aur
Suprafață: Combinație lucios/mat
Dimensiune inel: 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Reglaje inel: NU
Greutate 2.00 g

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.