(Stoc epuizat) Pandantiv Marea din argint Preciosa Shining Strip 6723 97

(Stoc epuizat) Pandantiv Marea din argint Preciosa Shining Strip 6723 97

4.0 (0 Notă)

Pandantiv din argint Preciosa Shining Strip: pandantivul prezentat aici are 27 x 6 mm și are suspensorul din argint 925/1000 placat cu rodiu. Pandantivul este realizat din cristal tăiat în culoarea mării, iar pandantivul Preciosa Shining Strip include un lănțișor argintiu cu o lungime de 45 cm sau 38 cm, cu o extensie de până la 7 cm .. Mai mult

Pandantiv Marea din argint Preciosa Shining Strip 6723 97

Pandantiv din argint Preciosa Shining Strip: pandantivul prezentat aici are 27 x 6 mm și are suspensorul din argint 925/1000 placat cu rodiu. Pandantivul este realizat din cristal tăiat în culoarea mării, iar pandantivul Preciosa Shining Strip include un lănțișor argintiu cu o lungime de 45 cm sau 38 cm, cu o extensie de până la 7 cm. Toate bijuteriile Preciosa vă vor fi livrate în cutia originală cu logo-ul Preciosa și certificatul de calitate.

Recomandare: dacă doriți să vă păstrați pandantivul Preciosa Shining Strip la fel de frumos ca atunci când l-ați scos prima dată din cutie, rețineți că toate bijuteriile Preciosa trebuie puse deoparte înainte de culcare și nu trebuie să intre în contact cu:
- apă, apă minerală sau apă sărată
- parfum sau fixativ
- substanțe chimice sau agenți de curățare

Parametri

Brand-uri: Preciosa
Culoare: Portocaliu, Gri, Verde închis
Model pandantiv: cu piatră
Material bijuterii: Argint
Categorie: Pentru femei
Lungime lanț: 45 cm
Greutate 2.00 g

De la acest brand

Mai multe de la Preciosa

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.