Casetă neagră pentru bijuterii JKColection SP-558/A25

Casetă neagră pentru bijuterii JKColection SP-558/A25

4.0 (0 Notă)

Caseta mică de bijuterii cu un design modern are o suprafață din piele sintetică neagră și este dotată cu o deschidere din metal argintiu cu încuietoare cu cheie. Interiorul casetei de bijuterii este lucrat cu precizie și acoperit cu o țesătură de catifea de culoare crem, care vă protejează bijuteriile de deteriorare .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

310,42 lei

Casetă neagră pentru bijuterii JKColection SP-558/A25

Caseta mică de bijuterii cu un design modern are o suprafață din piele sintetică neagră și este dotată cu o deschidere din metal argintiu cu încuietoare cu cheie.

Interiorul casetei de bijuterii este lucrat cu precizie și acoperit cu o țesătură de catifea de culoare crem, care vă protejează bijuteriile de deteriorare. Caseta de bijuterii cu dimensiunile 21 x 19 x 8 cm oferă un spațiu de depozitare clar structurat și o oglindă practică pe capacul casetei de bijuterii.

SUGESTIE: Caseta de bijuterii este concepută pentru cantități mai mici de bijuterii. Depozitați-vă în siguranță cerceii, inelele, pandantivele sau lănțișoarele în ea și, de îndată ce deschideți capacul, veți avea toate obiectele de valoare la vedere.

Recomandare: adăugați o bijuterie plină de farmec cu cristale Swarovski la caseta de bijuterii pe care ați ales-o. Dacă îl aranjați corespunzător într-o cutie de bijuterii, puteți fi siguri că fiecare femeie sau fată va fi fericită cu acest cadou.

- formă: dreptunghiulară
- suprafață: imitație de piele
- culoare: negru
- dimensiuni: 21 x 19 x 8 cm

Parametri

Brand-uri: JK Box
Culoare: Negru
Categorie: Pentru femei
Formă cutie: Dreptunghiulară
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la JK Box

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.