Casetă neagră pentru bijuterii JKColection SP-558/A25

Casetă neagră pentru bijuterii JKColection SP-558/A25

4.0 (0 Notă)

Caseta mică de bijuterii cu un design modern are o suprafață din piele sintetică neagră și este dotată cu o deschidere din metal argintiu cu încuietoare cu cheie. Interiorul casetei de bijuterii este lucrat cu precizie și acoperit cu o țesătură de catifea de culoare crem, care vă protejează bijuteriile de deteriorare .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

310,42 lei

Casetă neagră pentru bijuterii JKColection SP-558/A25

Caseta mică de bijuterii cu un design modern are o suprafață din piele sintetică neagră și este dotată cu o deschidere din metal argintiu cu încuietoare cu cheie.

Interiorul casetei de bijuterii este lucrat cu precizie și acoperit cu o țesătură de catifea de culoare crem, care vă protejează bijuteriile de deteriorare. Caseta de bijuterii cu dimensiunile 21 x 19 x 8 cm oferă un spațiu de depozitare clar structurat și o oglindă practică pe capacul casetei de bijuterii.

SUGESTIE: Caseta de bijuterii este concepută pentru cantități mai mici de bijuterii. Depozitați-vă în siguranță cerceii, inelele, pandantivele sau lănțișoarele în ea și, de îndată ce deschideți capacul, veți avea toate obiectele de valoare la vedere.

Recomandare: adăugați o bijuterie plină de farmec cu cristale Swarovski la caseta de bijuterii pe care ați ales-o. Dacă îl aranjați corespunzător într-o cutie de bijuterii, puteți fi siguri că fiecare femeie sau fată va fi fericită cu acest cadou.

- formă: dreptunghiulară
- suprafață: imitație de piele
- culoare: negru
- dimensiuni: 21 x 19 x 8 cm

Parametri

Brand-uri: JK Box
Culoare: Negru
Categorie: Pentru femei
Formă cutie: Dreptunghiulară
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.