(Stoc epuizat) Ceas de perete din lemn JVD NS2231 / 41

(Stoc epuizat) Ceas de perete din lemn JVD NS2231 / 41

4.0 (0 Notă)

Ceasul JVD de perete este făcut din lemn masiv, cu margini smălțuite. Peste acesta este atașată sticlă transparentă, iar centrul ceasului este format dintr-o placă metalică subțire .. Mai mult

Ceas de perete din lemn JVD NS2231 / 41

Ceasul JVD de perete este făcut din lemn masiv, cu margini smălțuite. Peste acesta este atașată sticlă transparentă, iar centrul ceasului este format dintr-o placă metalică subțire.  Ceasul pătrat cu dimensiunile de 320 x 320 mm este alimentat de un mecanism quartz și timpul este afișat cu ajutorul indicilor și a cifrelor arabe printate pe structura din sticlă a ceasului. Design-ul atipic al marginilor smălțuite, sticla transparentă și elementele de metal fac din acest ceas de perete un accesoriu perfect pentru interior.

JVD (Jasněn Vláhová Design) - o combinație dintre designul ceh, materiale de calitate și execuție precisă. Această afacere de familie aduce în casa și biroul tău ceasuri de perete și de masă cu un design clasic încă din 1994.

  • Ceas din lemn JVD
  • Tip afișat cu Indici și cifre arabe
  • Mecanism quartz
  • Culoare: maro
  • Material: lemn, sticlă, metal 
    Dimensiuni: 320 x 320 x 40 mm

SUGESTIE: Nu ești sigur dacă ai ales ceasul de perete potrivit pentru casa, biroul tău sau pentru oamenii dragi? Pe blogul nostru, ți-am pregătit câteva sfaturi despre cum să alegi corect ceasurile.

Parametri

Brand-uri: JVD
Culoare: Maro
Carcasă: Sticlă, Metal, Lemn
Recepție semnal radio: NU
Funcții speciale: Mișcare Fluidă
Formă: Unghiulară
Tip de ceas: Ceasuri de bucătărie, Ceasuri de cameră
Model mecanism: Cuarț (baterie)
Afișaj timp: Analog
Greutate 2.00 g

Newsletter

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL