Silvertime Bijuterii Cu Cristale Swarovski Elements Coliere cu Cristale Swarovski colier Swarovski Elements 32018.1 cristal

colier Swarovski Elements 32018.1 cristal


158,89 lei

Disponibilitate 3 Zile

Adaugă la lista de dorințe (0)
Notă
4
0 Notă

Semnele distinctive

Semnele distinctive utilizate în prezent pentru mărfurile din aur, argint și platină în Republica Cehă

Bineînțeles, magazinul nostru are semnat un acord cu Oficiul de Testare pentru a permite cumpărături online, pe care îl poți verifica pe următorul link .

Parametri

  • Culoarea: Transparent (clar)
  • Material bijuterii: Argint
  • Categorie de Utilizare: Pentru Femei

colier Swarovski Elements 32018.1 cristal

Elemente Swarovski Colier de cristal 32018.1 Cristal: realizat din argint placat cu rodiu 925/1000, în care cristalele Swarovski Elements sunt încorporate în culoarea cristalului (alb). Colierul are o carabină de fixare și o lungime de 42 cm, cu posibilitatea de extindere de 5 cm. Colierul achiziționat cu Swarovski elements va fi livrat în cutie originală cadou cu colier și certificat de autenticitate al cristalelor Swarovski Elements folosite. Sfat: Dacă doriți să păstrați colierul de cristal Swarovski Elements 32018.1 cumpărate cât mai mult timp posibil, rețineți că toate bijuteriile cu cristale Swarovski elemnts trebuie amânate înainte de culcare și nu trebuie să vină în contact cu: - apă, minerală sau apă sărată - parfumuri sau agenți de curățare a parului sau agenți chimici.

colier Swarovski Elements 32018.1 cristal

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL