(Stoc epuizat) Ceas de sticlă Design JVD HT101.3

(Stoc epuizat) Ceas de sticlă Design JVD HT101.3

4.0 (0 Notă)

Timpul trece ca apa... nu-l lăsa să curgă necontrolat și ține-l mereu sub control! Vă puteți baza pe ceasul din sticlă din colecția JVD acasă și la birou. Sticla gri neutră și afișarea neconvențională a timpului sub forma cifrelor în oglindă combinate cu numere din metal platinat vor încânta nu numai iubitorii de design .. Mai mult

Ceas de sticlă Design JVD HT101.3

Timpul trece ca apa... nu-l lăsa să curgă necontrolat și ține-l mereu sub control! Vă puteți baza pe ceasul din sticlă din colecția JVD acasă și la birou. Sticla gri neutră și afișarea neconvențională a timpului sub forma cifrelor în oglindă combinate cu numere din metal platinat vor încânta nu numai iubitorii de design. Ceasul JVD este echipat cu o mișcare cu cuarț (pe baterie) de înaltă calitate, care garantează o funcționare precisă a ceasului. Ceasul rotund cu un diametru de 290 mm va deveni "cireașa de pe tort" pe peretele dumneavoastră.

JVD (Jasněna Vláhová Design) este o combinație de design ceh, materiale de calitate și manoperă precisă. Această companie de familie oferă ceasuri de perete și de birou cu design modern și clasic pentru casa sau biroul dumneavoastră, încă din 1994.

  • ceas de design JVD
  • ora afișată în cifre arabe
  • mecanism cu cuarț
  • culoare: gri, argintiu
  • material: sticlă oglindă, metal
  • dimensiune: 290 x 45 mm

SFAT: nu sunteți sigur de alegerea ceasului de perete potrivit pentru casa, biroul sau cei dragi? Pe blogul nostru, am adunat câteva sfaturi despre cum să alegeți un ceas.

Parametri

Brand-uri: JVD
Culoare: Gri
Carcasă: Sticlă
Recepție semnal radio: NU
Funcții speciale: Fără funcții speciale
Formă: Rotundă
Tip de ceas: Ceasuri designeri, Ceasuri de bucătărie, Ceasuri de cameră
Model mecanism: Cuarț (baterie)
Afișaj timp: Analog
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g

De la acest brand

Mai multe de la JVD

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.