Elefant albastru din cristal Preciosa 1193 67

Elefant albastru din cristal Preciosa 1193 67

4.0 (0 Notă)

Datorită artei sticlarilor cehi și frumuseții delicate a cristalului cehesc tăiat, a fost creată o decorațiune originală sub forma unui elefant. Elefantul nu este considerat un simbol al norocului doar în Europa, în Asia este un animal regal, un animal de călărie, iar cei mai mulți dintre noi văd în această creatură ca pe un simbol al forței și al tăriei .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

519,79 lei

Elefant albastru din cristal Preciosa 1193 67

Datorită artei sticlarilor cehi și frumuseții delicate a cristalului cehesc tăiat, a fost creată o decorațiune originală sub forma unui elefant. Elefantul nu este considerat un simbol al norocului doar în Europa, în Asia este un animal regal, un animal de călărie, iar cei mai mulți dintre noi văd în această creatură ca pe un simbol al forței și al tăriei. Dăruiți un elefant de cristal albastru persoanei iubite ca semn de admirație și dragoste sau prietenilor dvs. ca un mic semn aducător de fericire.

Preciosa - aceasta este o combinație între producția tradițională, tehnologia modernă și arta sticlarilor cehi. Datorită acestei combinații, în Jablonec nad Nisou se creează, din 1948, bijuterii fermecătoare, cadouri, decorațiuni, accesorii pentru casă și trofee sportive pline de strălucire.

  • Cristal ceh
  • culoare: albastru
  • certificatul de autenticitate este inclus cu fiecare decorațiune Preciosa
  • dimensiune: 52 x 37 mm

Parametri

Brand-uri: Preciosa
Culoare: Albastru
Material: Cristal
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la Preciosa

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.