(Stoc epuizat) Inel de culoare albatru de bermuda din argint Preciosa Starry 5174 46

(Stoc epuizat) Inel de culoare albatru de bermuda din argint Preciosa Starry 5174 46

4.0 (0 Notă)

Ca un cer plin de stele, un inel din argint cu o piatră de zirconiu cubic va străluci pe degetul dvs. Combinația de argint placat cu rodiu și zirconiu cubic în albastru de bermuda, realizat din cristal cehesc tăiat Preciosa, a creat un inel frumos pentru purtarea de zi cu zi și pentru ieșirile în societate .. Mai mult

Inel de culoare albatru de bermuda din argint Preciosa Starry 5174 46

Ca un cer plin de stele, un inel din argint cu o piatră de zirconiu cubic va străluci pe degetul dvs. Combinația de argint placat cu rodiu și zirconiu cubic în albastru de bermuda, realizat din cristal cehesc tăiat Preciosa, a creat un inel frumos pentru purtarea de zi cu zi și pentru ieșirile în societate. Bijuteriile Preciosa din colecția Starry sunt inspirate de natură și de magia ei. Putem găsi picături de rouă strălucitoare, flori înghețate și cristale de gheață sau toate culorile curcubeului - toate acestea ne încântă în piesele de cristal ale acestei companii pur cehe.

Preciosa - aceasta este o combinație între producția tradițională, tehnologia modernă și arta sticlarilor cehi. Datorită acestei combinații, în Jablonec nad Nisou se creează, din 1948, bijuterii fermecătoare, cadouri, decorațiuni, accesorii pentru casă și trofee sportive pline de strălucire.

Nu există nicio îndoială că bijuteriile elegante nu se poartă doar la ocazii speciale, cum ar fi cinele, teatrul sau balurile. La urma urmei, există un motiv de sărbătoare în fiecare zi.  Chiar și în blugi simpli și un tricou din bumbac veți arăta uimitor - accesoriile Preciosa vă vor înveseli ținuta.

  • inel de argint Preciosa
  • Cristal ceh
  • zirconiu cubic
  • culoare: albastru de bermuda
  • dimensiune: extensibil
  • material: argint
  • dimensiune: 12 x 12 mm
  • certificat de autenticitate și cutie sau săculeț original Preciosa incluse

 

Parametri

Brand-uri: Preciosa
Culoare: Albastru închis
Material bijuterii: Argint
Categorie: Pentru femei
Dimensiune inel: Reglabil
Greutate 2.00 g

De la acest brand

Mai multe de la Preciosa

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.